Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Κοροναϊός: 8ο κρούσμα στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το όγδοο κρούσμα του κοροναϊού στην Ελλάδα καταγράφηκε στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης το υπουργείο Υγείας.

Πρόκειται για Έλληνα, στενή επαφή του πέμπτου επιβεβαιωμένου κρούσματος, ο οποίος παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το cnn, διαγνώσθηκε στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.

Σημειώνεται ότι το πέμπτο κρούσμα κοροναϊού στην Ελλάδα είναι μια Ελληνίδα, η οποία είχε στενή επαφή με την 38χρονη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία ήταν το πρώτο κρούσμα του στη χώρα μας.

Συνολικά στη Θεσσαλονίκη τα κρούσματα κοροναϊού ανέρχονται σε τέσσερα: Η 38ρονη που πρώτη διεγνώσθη στη χώρα με κοροναϊό δύο ημέρες αφότου επέστρεψε από ταξίδι στο Μιλάνο, το παιδί της, μια φίλη της και ο άνδρας που διεγνώσθη σήμερα.

Την Τρίτη, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, γνωστοποίησε ότι οι επτά νοσηλευόμενοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση στα νοσοκομεία αναφοράς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version