Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Πολίτης καταγγέλλει τον ιατροδικαστή Μπουζιάνη για παλαιότερη υπόθεση δολοφονίας! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Μπουζιάνης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καταγγελίες δημοσιοποιήθηκαν κατά του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, ο οποίος εξέτασε το 11 μηνών βρέφος από τη Συρία που διακομίσθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων στις 16/02.

Η μήνυση αφορά μια παλαιότερη υπόθεση δολοφονίας ενός 46χρονου οπαδού του Εθνικού Περαιώς από οπαδούς του Ηρόδοτου Αλικαρνασσού. 

Ο Κώστας Κατσούλης είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από οπαδούς του Ηρόδοτου κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης με αποτέλεσμα να υποκύψει τον Σεπτέμβριο του 2014.

Ο αδερφός του θύματος, Θύμιος Κατσούλης καταγγέλλει παραλείψεις σε εκείνη την υπόθεση με πρόσφατη ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

 

Συγκεκριμένα αναφέρει στην καταγγελία του:

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι για τον Ιατροδικαστή Κο Μπουζιάνη ,του οποίου το όνομα συζητείται τις τελευταίες ώρες λόγω της δήλωσης ότι απεθανον βρέφος είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά, η οποία τελικά καταρρίφθηκε, εκκρεμεί μήνυση της οικογένειάς μου για πλαστή βεβαίωση κατ’ εξακολούθηση.

Ο Κος Μπουζιάνης και ο Κος Καλογρηας υπογράφουν την τελική ιατροδικαστική έκθεση για τον αδερφό μου Κώστα Κατσούλη ο οποίος ξυλοκοπήθηκε στο γήπεδο του Ηροδότου από ομάδα ατόμων και κατέληξε 14 μέρες μετά λόγω εκτεταμένης εγκεφαλικής αιμορραγίας, στην οποία ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν κακώσεις στο κεφάλι.

Οι δύο αυτοί ιατροδικαστές απέκρυψαν σημαντικά χτυπήματα στο κεφάλι του Κώστα σύμφωνα με γιατρούς και εμπειρογνώμονες που μελέτησαν εξ αρχής το ιατρικό υλικό και τις φωτογραφίες νεκροτομής που επιμελώς (!) είχαν παραληφθεί από την δικογραφία.

Ενώ ο Εισαγγελέας έχει παραπέμψει για την συγκεκριμένη υπόθεση 2 γιατρούς και 2 ιατροδικαστές Κρήτης, όπως και έναν Παθολογοανατόμο Αθήνας, απεφάνθη αρνητικά για την παραπομπή των 2 ιατροδικαστών.

Αυτή την στιγμή έχουμε ασκήσει αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Εισαγγελέα να μη παραπεμφθούν οι 2 ιατροδικαστές.

Αν θέλετε διαβάστε λίγο την πρώτη σελίδα  της ιατροδικαστικής έκθεσης, την πρώτη παράγραφο, για κάποιες “τομές”, “χειρουργικά συνεραμμένες”… Και ψυλλιαστείτε…

Μπουζιάνης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap