Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολεία – Τι θα γίνει με την Αττική

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

κακοκαιρία

Κλειστά θα παραμείνουν σχολεία σε αρκετές περιοχές της ώρας και αύριο Παρασκευή 27/1, καθώς η κακοκαιρία έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε ορισμένες περιοχές της χώρας.

Ειδικότερα, προς το παρόν έχει αποφασιστεί να μη λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες στη Ζάκυνθο, τη Σύμη, τη Σάμο και τη Ρόδο.

Κακοκαιρία: Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας θα είναι κλειστά τα σχολεία

Συγκεκριμένα, κλειστά θα είναι αύριο, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο νησί της Ρόδου με απόφαση που εξέδωσε σήμερα ο δήμαρχος, Αντώνης Καμπουράκης. Παρόμοια απόφαση εκδόθηκε και από τη δήμαρχο Σύμης, Ελ. Παπακαλοδούκα.

Κλειστά θα κρατήσει τα σχολεία και ο δήμαρχος Ζακύνθου εξαιτίας των προβλημάτων που προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας από το νησί. Στη σχετική απόφαση που έλαβε ο Δήμαρχος, αναφέρεται: «Τη διακοπή των μαθημάτων την Παρασκευή 27/01/2023 για προληπτικούς λόγους σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/95-α απόφαση Αστυνομικής Δ/νσης Ζακύνθου στους Παιδικούς Σταθμούς και στο σύνολο των σχολείων της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζακύνθου.Η υλοποίηση των μαθημάτων στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου θα γίνει με τηλεκπαίδευση σύμφωνα με εισήγηση της Δ/νσης».

Κανονικά τα σχολεία στην Αττική – Η ανακοίνωση Πατούλη

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Παρασκευή τα σχολεία στην Αττική, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο κ. Πατούλης εξήγησε πως οι μαθητές θα πάνε κανονικά στα σχολεία τους, καθώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις δείχνουν η κακοκαιρία θα υποχωρήσει σταδιακά τις επόμενες ώρες, με συνέπεια η Περιφέρεια να κρίνει ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος αναστολής λειτουργίας.

Υπενθυμίζεται ότι για σήμερα δόθηκε εντολή να ανασταλεί η λειτουργία των εσπερινών, αλλά και των σχολείων που γίνονται απογευματινά μαθήματα, λόγω της σφοδρής και αδιάκοπης βροχόπτωσης στο Λεκανοπέδιο.

Πηγή: ethnos

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ