Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Eva»: Μήνυμα του 112 σε κατοίκους τριών νησιών!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Με την κακοκαιρία «Eva» να είναι ακόμα σε εξέλιξη, πριν από λίγο στάλθηκε μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Σάμου, της Ικαρίας και των Δωδεκανήσων…

Το μήνυμα προειδοποιεί τον κόσμο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) από τις μεσημβρινές ώρες σήμερα έως τις πρωινές ώρες αύριο.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) από τις μεσημβρινές ώρες σήμερα έως τις πρωινές ώρες αύριο σε Σάμο, Ικαρια, Δωδεκάνησα. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena».

Η κακοκαιρία «Eva» τις πρώτες πρωινές ώρες έφτασε στην Αττική ενώ το μεσημέρι βγήκε νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, το οποίο αναφέρει ότι η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (7/11).

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version