Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Εξιτήριο πήρε σήμερα από τον «Ευαγγελισμό» ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης μετά από 25 ημέρες νοσηλείας.
«Είμαι καλά. Θα χρειαστούν κάποιες αποθεραπείες αλλά όλα καλά», είπε στο protothema.gr ο υπουργός Ναυτιλίας.
Ήταν Δευτέρα 23 Νοεμβρίου όταν ο υπουργός ανακοίνωσε ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό και θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Οι μέρες κυλούσαν αλλά ο πυρετός δεν υποχωρούσε με αποτέλεσμα το Σάββατο 28 Νοεμβρίου να εισαχθεί στον Ευαγγελισμό σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Στην πορεία παρουσίασε μειωμένη οξυγόνωση με αποτέλεσμα οι θεράποντες γιατροί να εισηγηθούν την εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας χωρίς να διασωληνωθεί.
Κατάφεραν να ρυθμίσουν την οξυγόνωση όμως ανέβασε και πάλι πυρετό. Με την εικόνα αυτή κύλησαν οι επόμενες ημέρες. Ο πυρετός έπεσε και οι γιατροί ενημέρωναν ότι θα βγει από την εντατική. Όμως μία ενδονοσοκομειακή λοίμωξη τον κράτησε για αρκετές ακόμα ημέρες στη ΜΕΘ όπου με χορήγηση ισχυρής αντιβίωσης αποκαταστάθηκε η υγεία του. Τις τελευταίες ημέρες ήταν ενεργός και πάλι στα υπουργικά του καθήκοντα έστω και μέσα από το νοσοκομείο από όπου έστειλε στη Βουλή γραπτώς την ομιλία του για τον προϋπολογισμό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ