Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Η φωτογραφία από την πανέμορφη Θάσο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε αυτήν την περίπτωση είναι αυτό που λέμε, μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Η Γκιόλα, η φυσική πισίνα της Ελλάδας μας, βρίσκεται στο διαμάντι της Β. Ελλάδας, τη Θάσο. Μέσα από το travelgirl.gr κάναμε μεγάλο αφιέρωμα γύρω από αυτό το «θαύμα» της φύσης και μάλιστα πολλοί ξένοι επισκέπτες ακόμη και τώρα πηγαίνουν στο νησί-διαμάντι προκειμένου να βουτήξουν από τα βράχια!

Μία φωτογραφία εδώ και λίγες ημέρες έγινε viral στα social media όπου απεικονίζει τον Γαλαξία από αυτό το μαγικό σημείο. Συγκεκριμένα μια απίστευτης ομορφιάς φωτογραφία αναρτήθηκε σε μια σελίδα στο Facebook με την επωνυμία Moments of Art – Photography Projects. Όπως μπορείτε να δείτε, στην φωτογραφία (που ελήφθη από τον Καβαλιώτη φωτογράφο Γιώργο Λατσούρη) απεικονίζεται ο Γαλαξίας μας (στον οποίο βρίσκεται και το ηλιακό σύστημα) πάνω από τη φημισμένη Γκιόλα στη Θάσο.

 

 

Πηγή: travelgirl

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version