Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Άρχισαν τα όργανα… Εστιατόριο επιτρέπει την είσοδο ΜΟΝΟ σε ανεμβολίαστους!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
5.3K Shares

Όλο και αυξάνεται τα τελευταία 24ωρα στη χώρα μας το κίνημα “Μαγαζιά χωρίς μπόλι“, το οποίο έχει γίνει πόλος έλξης  για δεκάδες χιλιάδες μέλη, αγγίζοντας τις 80.000, με τους ανθρώπους της εστίασης και όχι μόνο να τάσσονται ξεκάθαρα κατά του εμβολίου.

Το συγκεκριμένο γκρουπ “μποϊκοτάρει”, δυσφημεί και αμφισβητεί κάθε εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ενώ εναντιώνεται στα μέτρα της κυβέρνησης που έφεραν τον διαχωρισμό στον τομέα της εστίασης, με τη “διχοτόμηση” των καταστημάτων σε αμιγείς και μικτούς.

Μετά την έξαρση του αντιεμβολιαστικού κινήματος, λοιπόν, ήρθε και το πρώτο μαγαζί, το οποίο, όχι δεν εναντιώνεται απλά στο μέτρο των αμιγών καταστημάτων, αλλά επιλέγει και να ρίξει “πόρτα” σε όσους έχουν εμβολιαστεί!

Πρόκειται για το εστιατόριο “Μακαρονάδικο”, στο Περιστέρι, το οποίο έχει αναρτήσει και σχετικό σημείωμα στην είσοδο του καταστήματος, λέγοντας ρητά πως Απαγορεύεται η είσοδος εμβολιασμένων πολιτών στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους εστίασης του καταστήματος. Ευχαριστώ πολύ“.

Αυτό είναι το πρώτο κατάστημα που επιτρέπει την είσοδο αποκλειστικά σε πελάτες που δεν είναι εμβολιασμένοι, όπως ενημέρωσε σχετικά κι ο ιδιοκτήτης του:

Το πρώτο μαγαζί εστίασης πανελλαδικά, που επιτρέπεται μόνο σε ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ πολίτες η χρήση του εσωτερικού χώρου. Επειδή πρέπει να υπάρχει ισότητα και ισομερία στην κοινωνία μας…”.

Δεν γνωρίζουμε πόσο γευστικά είναι τα πιάτα του εν λόγω καταστήματος, ωστόσο, το σερβίρισμα τέτοιων απόψεων και δη πράξεων, σε μία περίοδο όπου ο εμβολιασμός στη χώρα βρίσκεται την ώρα που τα κρούσματα έχουν επιστρέψει σε τετραψήφια επίπεδα, δεν μας άφησε και ιδιαίτερα ικανοποιημένους….

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap