Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

Ellinair: Επαναφέρει τις πτήσεις εσωτερικού

Δημοσιεύτηκε

στιςΤη σταδιακή επαναφορά του προγράμματός της επαναφέρει η αεροπορική εταιρεία Ellinair του Ομίλου Μουζενίδη

Συγκεκριμένα, η αρχή των καλοκαιρινών πτήσεων της Ellinair θα πραγματοποιηθεί με δρομολόγια εσωτερικού, στο Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο – Θεσσαλονίκη.

Οι πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσουν στις 22 Ιουνίου, αρχικά με ένα δρομολόγιο, τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Παρασκευή, Κυριακή) ενώ τον Ιούλιο θα υπάρξει αύξηση των συχνοτήτων σε τέσσερις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή).

 

Πτήσεις και για Ηράκλειο

Αντίστοιχα, οι πτήσεις Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο θα ξεκινήσουν στις 28 Ιουνίου, και θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή. «Η χρονιά είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές και – παρά το σοβαρό πλήγμα που η πανδημία κατάφερε στο σύνολο της αεροπορικής βιομηχανίας από τον Μάρτιο κι έπειτα- ευελπιστούμε πως το γεγονός ότι η χώρα μας αντιμετώπισε με επιτυχία την κρίση θα βοηθήσει ώστε το καλοκαίρι του 2020 να επανεκκινηθεί δυναμικά τόσο η Ellinair, όσο και το σύνολο του ελληνικού τουρισμού» σχολίασε ο εμπορικός διευθυντής της Ellinair Σταύρος Δαλιάκας.

Πηγή: ethnos

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση etem
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap