Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνες και Κύπριοι φοιτητές ξεσήκωσαν το Μπέρμιγχαμ χορεύοντας συρτάκι στο κέντρο της αγγλικής πόλης! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στο κέντρο της πόλης Μπέρμιγχαμ στην Αγγλία ακούστηκε ξαφνικά ένα «όπα» και αποτέλεσε το σύνθημα για να συγκεντρωθούν δεκάδες Έλληνες και Κύπριοι φοιτητές σε εμπορικό πεζόδρομο, να πιαστούν χέρι με χέρι και να χορέψουν συρτάκι αλά ζορμπά αφήνοντας άφωνους όλους όσους βρίσκονται τριγύρω! Οι εικόνες που διαδραματίστηκαν δεν χωράνε σχόλια! Η πασίγνωστη ανά τον κόσμο μελωδία του Μίκυ Θεοδωράκη ξεσήκωσε ακόμη και τους περαστικούς, οι οποίοι πήραν μια καλή δόση από ελληνικό κέφι και χορευτικές ικανότητες…

Οι φοιτητές στην Αγγλία μας έκαναν ακόμη μία φορά υπερήφανους και μοίρασαν ιδιαίτερες στιγμές στους κατοίκους της πόλης που κυριολεκτικά ξαφνιάστηκαν ευχάριστα από την μουσικοχορευτική έκπληξη που τους περίμενε ενώ περπάταγαν ανέμελοι. Μερικοί μάλιστα δεν έχασαν την ευκαιρία και μπήκαν στον χορό δοκιμάζοντας τις ικανότητές του στο συρτάκι!

Δείτε το βίντεο και καμαρώστε τους φοιτητές μας!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version