Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Καλοκαιρινές εκπτώσεις 2017: Ποια ημερομηνία ξεκινούν και για πόσο θα διαρκέσουν

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Θερινές εκπτώσεις: Στη διάθεση των καταναλωτών θα είναι από την ερχόμενη Δευτέρα προϊόντα με χαμηλότερες τιμές καθώς ξεκινά η θερινή εκπτωτική περίοδος. Αρχίζουν τη Δευτέρα 10 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 31 Αυγούστου, οι φετινές θερινές εκπτώσεις. Μάλιστα, την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, δηλαδή στις 16 Ιουλίου, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά.

Mε επιστολή της στις Εμπορικές Ομοσπονδίες και όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας, η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), δίνει διευκρινίσεις και οδηγίες για την έναρξη των θερινών εκπτώσεων καθώς και για τη λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή αυτών.

Όπως επισημαίνει η ΕΣΕΕ, κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version