Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με τη διάρρηξη στο σπίτι της Κρητικιάς Εισαγγελέως

Δημοσιεύτηκε

στις

astunomia-peripoliko-mixani
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά την «περίεργη διάρρηξη» στο σπίτι της, από όπου, οι δράστες δεν αφαίρεσαν συσκευές ή αντικείμενα αξίας, η εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, επιστρέφει σήμερα από τη γενέτειρα της, την Κρήτη.

Διάρρηξη στο σπίτι της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη

Η εισαγγελέας δήλωσε στο dikografies.blogspot, εξαιρετικά ανήσυχη, για το τι μπορεί να συμβαίνει, καθώς δεν είχε ακόμη εικόνα, για την κατάσταση, που επικρατούσε στο σπίτι της, μετά από τη διάρρηξη.

Όπως είπε πληροφορήθηκε την διάρρηξη από την οικιακή βοηθό, η οποία πήγε σήμερα πρωί – πρωί, για να καθαρίσει το σπίτι, ενόψει της επιστροφής της κ. Τουλουπάκη από την Κρήτη.

Η οικιακή βοηθός, ήταν ο άνθρωπος, που μπήκε πρώτος στο σπίτι της εισαγγελέα και αντίκρισε την καταστροφή, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα της, οι διαρρήκτες δεν είχαν αφήσει τίποτα όρθιο μέσα στο σπίτι, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν τίποτα, πιθανόν, γιατί δεν βρήκαν αυτό, που έψαχναν.

Ήταν τέτοια η αγωνία τους, που όπως είπε η εισαγγελέας στις «Δικογραφίες» έψαχναν, για έγγραφα, ακόμη και στο πιάνο. Έντρομη η οικιακή βοηθός τηλεφώνησε στην εισαγγελέα, που ειδοποίησε την Αστυνομία.

 

 

“Είναι ανόητοι, εάν πιστεύουν ότι, θα κράταγα στο σπίτι μου σημαντικά και στοιχεία και έγγραφα από υποθέσεις, που χειρίζομαι”.

Αυτά ήταν τα λόγια της εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη στις “Δικογραφίες”, σχετικά με την αφαίρεση του υπολογιστή της, στην παρακρατικού τύπου διάρρηξη, που έγινε στο σπίτι της, στην Αθήνα, σήμερα το πρωί, ενώ απουσίαζε και βρισκόταν στο πλοίο της επιστροφής από τη γεννέτειρα της, στην Κρήτη.

Πηγή: dikografies

astunomia-peripoliko-mixani
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap