Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown στην Μύκονο: Απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας και μουσικής

Δημοσιεύτηκε

στις

μυκονος
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
778 Shares

Την εφαρμογή έκτακτων μέτρων στη Μύκονο, λόγω της μεγάλης διασποράς του κορονοϊού, αποφάσισε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, τα έκτακτα μέτρα ισχύουν από σήμερα Σάββατο 17 Ιουλίου και κάνει λόγο για «ανησυχητική έξαρση της επιδημίας με πολλαπλές συρροές και clusters».

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά αποφασίστηκε:

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01.00 το βράδυ έως 06.00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.
  • Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, αρχής γενομένης από σήμερα ώρα 18:00.

Τα μέτρα θα ισχύουν έως και τη Δευτέρα 26 Ιουλίου στις 7:00 το πρωί, με ενδιάμεση επαναξιολόγηση της επιδημιολογικής κατάστασης.

«Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι τόσο στη Μύκονο, όπως και σε όλη την επικράτεια, απαγορεύεται η διενέργεια οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεων που διενεργούνται έναντι οποιασδήποτε μορφής ανταλλάγματος, με φυσική παρουσία πλήθους άνω των είκοσι (20) ατόμων σε ιδιωτικό, μη επαγγελματικό χώρο. Το διοικητικό πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης ανέρχεται από 50.000 έως 200.000 ευρώ για τον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε ή λαμβάνει χώρα η εν λόγω εκδήλωση», ανέφερε ο κ. Χαραδαλιάς και κατέληξε:

«Καλούμε τους κατοίκους, επισκέπτες  και επαγγελματίες του όμορφου νησιού μας σε πιστή τήρηση των μέτρων, καθώς και τις Αρχές του νησιού στην άμεση ενεργοποίηση των μηχανισμών ενημέρωσης και ελέγχου τήρησής τους, έτσι ώστε σύντομα να ελεγχθεί και να περιοριστεί η διασπορά του ιού και η Μύκονος να επιστρέψει στην κανονικότητα της».

Αιφνιδιασμένος ο δήμαρχος Μυκόνου

Αιφνιδιασμένος με το lockdown που επιβλήθηκε στη Μύκονο εμφανίστηκε ο Aντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του νησιού, Αλέξανδρος Κουκάς.

«Δεν το περιμέναμε», σχολίασε στην ΕΡΤ, προσθέτοντας ότι το νησί φιλοξενεί 20.000 άτομα.

«Τα μέτρα καταστρέφουν τον τουρισμό ολοσχερώς», υπογράμμισε εκφράζοντας την ελπίδα να μην υπάρξει παράταση πέραν της 26 Ιουλίου.

«Η Μύκονος είναι στους πρωτεργάτες του εμβολιασμού», ανέφερε επίσης ο αντιδήμαρχος.

μυκονος
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap