Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

«Είμαστε Τούρκοι»: Προκλητική δήλωση από την πρόεδρο του μειονοτικού κόμματος | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε δηλώσεις που θα προκαλέσουν αντιδράσεις, προχώρησε η πρόεδρος του μειονοτικού Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας Τσιγδέμ Ασάφογλου, η οποία συγκέντρωσε στις ευρωεκλογές ποσοστό άνω του 40% στον νομό Ροδόπης.

Μιλώντας στην κάμερα του Open Beyond, δήλωσε: «Το ΚΙΕΦ είναι τουρκικό κόμμα, αλλά είναι επίσημο κόμμα του ελληνικού κράτους, απλά έχει ιδρυθεί από Τούρκους» και πρόσθεσε πως η ίδια αν και έχει ελληνικό διαβατήριο νιώθει Τουρκάλα, λέγοντας: «Πατρίδα μου είναι η Ελλάδα, αλλά μητέρα πατρίδα μου είναι η Τουρκία. Σημαία μου είναι η ελληνική, αλλά μητέρα σημαία η τουρκική».

Σημειώνεται ότι στην Ξάνθη, το μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ συγκέντρωσε 25,05%, με δεύτερη τη ΝΔ με 24,43%, ενώ στη Ροδόπη το ποσοστό που πήρε ήταν 38,01%, έναντι 18,32% της ΝΔ που ακολούθησε.

Δείτε τις δηλώσεις της στην κάμερα:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version