Βρειτε μας στα Social Media

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πληρωμή Power Pass 2: Τέλος η αναμονή – Εγκρίθηκαν 74.000 ΑΦΜ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Power Pass
Διαφήμιση
Διαφήμιση
29 Shares

Εγκρίθηκαν τελικά 73.968 αιτήσεις (ανά ΑΦΜ) που υποβλήθηκαν για το Power Pass και είναι δικαιούχοι για τη νέα πληρωμή. Η επιπρόσθετη ενίσχυση αναμένεται να μπει στους τραπεζικούς λογαριασμούς σε λίγες ώρες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν το πρωί, τα ποσά θα πιστωθούν από το απόγευμα της Τρίτης.

Σε αυτή τη φάση, η εντολή για το ποσό επιστροφής έχει αποσταλεί στο επιλεγμένο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα μέσω ΔΙΑΣ και αναμένεται πια από τις τράπεζες να κάνουν την πληρωμή. Τα χρήματα αποδεσμεύτηκαν από το υπουργείο Οικονομικών, με απόφαση που αναρτήθηκε στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι τα ποσά θα είναι μικρότερα από την προηγούμενη φορά, καθώς πρόκειται μόνο για τους λογαριασμούς ρεύματος του Ιουνίου, σε αντίθεση με τη μεγάλη πρώτη πληρωμή που αφορούσε το διάστημα από Δεκέμβριο του 2021 μέχρι τον Μάιο του 2022. Το επίδομα ρεύματος θα είναι και πάλι από 18 έως 600 ευρώ. Μεσοσταθμιστικά, στον πρώτο γύρο τα ποσά κινήθηκαν από 100 έως 150 ευρώ. Τα στοιχεία των λογαριασμών ρεύματος ελήφθησαν και πάλι απευθείας από τους παρόχους ενέργειας.

Γιατί καθυστέρησε η πληρωμή του Power Pass

Αυτός ήταν τελικά και ο λόγος της καθυστέρησης, σύμφωνα μάλιστα με επίσημη ενημέρωση. Ένας από τους παρόχους φαίνεται πως δεν είχε δώσει τα στοιχεία των πελατών του για να ενσωματωθούν αυτά στην πλατφόρμα. Πλέον, όμως, τα ποσά έχουν αποδεσμευτεί.

Όταν πλέον μπουν τα χρήματα, εάν δεν έχετε ενημέρωση απευθείας από την τράπεζα ούτε e-banking, μπαίνοντας στο vouchers.gov.gr με τους κωδικούς Taxisnet, θα διαπιστώσετε πως, μόλις γίνει η πληρωμή, το μήνυμα θα αλλάξει σε «Εγκριθείσα», που σημαίνει ότι το σύστημα έχει λάβει απάντηση από το επιλεγμένο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα ότι εκτέλεσε επιτυχώς την εντολή.

Πηγή: ieidiseis

Power Pass
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap