Βρειτε μας στα Social Media
 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για τα αλουμίνιά σας

Δημοσιεύτηκε

στις

etem αλουμίνια
Διαφήμιση
Διαφήμιση
71 Shares

Το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» αποτελεί ένα  πρόγραμμα με τεράστια αποδοχή και συμμετοχή από εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά, τα οποία έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να αναβαθμίσουν ενεργειακά τα σπίτια τους λαμβάνοντας επιδοτήσεις που φτάνουν το 75%!

Τώρα, λοιπόν, που βρισκόμαστε μία ανάσα από την υποβολή αιτήσεων υπαγωγής για το νέο «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» (υπολογίζεται πως οι αιτήσεις θα ανοίξουν στα μέσα Οκτωβρίου) και οι ενδιαφερόμενοι έχουν βγάλει ήδη κομπιουτεράκια για να κάνουν την έρευνα αγοράς τους, είναι πολύ χρήσιμο να εστιάσουμε σε έναν από τους βασικούς πυλώνες της ενεργειακής αναβάθμισης: αυτήν της αντικατάστασης κουφωμάτων αλουμινίου.

Σε περίπτωση που ανήκετε σε εκείνους που σχεδιάζουν να αλλάξουν τα αλουμίνια του σπιτιού τους, η ΕΤΕΜ αποτελεί για εσάς έναν μονόδρομο που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. Κι αυτό γιατί η ΕΤΕΜ, από το 1971 μέχρι και σήμερα,  έχει συνδέσει το όνομα της με την πρωτοπορία, την καινοτομία και τις σύγχρονες εφαρμογές, που καλύπτουν τις πλέον υψηλές απαιτήσεις του σύγχρονου χρήστη κουφωμάτων.

Η αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για βελτιωμένες συνθήκες διαβίωσης όσον αφορά την ασφάλεια, την αισθητική, την άνεση και την ενεργειακή απόδοση, αποτελούν τον κύριο μοχλό ανάπτυξης για τα αρχιτεκτονικά συστήματα που κατασκευάζονται στην ΕΤΕΜ.

Ανοιγόμενα συστήματα

Η ευρεία γκάμα ανοιγόμενων συστημάτων της ΕΤΕΜ προσφέρει πρακτικές λύσεις σε κάθε οικιακή ή εμπορική εφαρμογή. Τα συστήματα αλουμινίου της ΕΤΕΜ μπορούν να τοποθετηθούν με πληθώρα συνδυασμών και εσωτερικές ή εξωτερικές διατάξεις.

E68, Στιβαρή κατασκευή που ικανοποιεί τις σύγχρονες αισθητικές απαιτήσεις

Οι παλιές τεχνολογίες κουφωμάτων δεν ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες μιας σύγχρονης κατοικίας, το Ε68 έρχεται να βελτιώσει την ποιότητα ζωής σας, να περιορίσει το ενεργειακό κόστος θέρμανσης και ψύξης στο σπίτι σας, αλλά και να σας προσφέρει το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Το Ε68 είναι ένα ανοιγοανακλινόμενο σύστημα παραθύρων, στιβαρής κατασκευής, με δυνατότητα επιλογής του επιπέδου της εξοικονόμησης ενέργειας και των επιδόσεων. Η δυνατότητα επιλογής επιπέδου εξοικονόμησης επιτρέπει την προσαρμογή των επιδόσεων στο Ε68 με βάση τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας. Ο επίπεδος σχεδιασμός εξασφαλίζει ότι το σύστημα ικανοποιεί τις πλέον σύγχρονες αισθητικές απαιτήσεις. Δέχεται υαλοπίνακες σε πλαίσιο έως 48mm. , με δείκτη ενεργειακής απόδοσης Uw = 1,3 W/m2.K

E45, Ασφάλεια και επιδόσεις για εσάς και τους αγαπημένους σας

Το E45 αποτελεί ένα θερμοδιακοπτώμενο σύστημα ανοιγόμενων παραθύρων και πορτών. Διαθέτει πληθώρα επιλογών σε διατομές παραθύρων και πορτών ανοιγόμενων προς τα μέσα και προς τα έξω. Παρέχει τη δυνατότητα εφαρμογής αντιδιαρρηκτικού εξοπλισμού αλλά και την ειδική λύση κρυφού φύλλου. Δέχεται υαλοπίνακες έως 40mm και ο δείκτης ενεργειακής αποδόσης Uw = 1,4 W/m2.K

Ε38, Εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής

Το E38 αποτελεί ένα βασικό θερμοδιακοπτόμενο σύστημα ανοιγόμενων παραθύρων και πορτών. Διαθέτει πληθώρα επιλογών σε διατομές παραθύρων και πορτών ανοιγόμενων προς τα μέσα, μεγάλο εύρος τυπολογιών αλλά και τη δυνατότητα επιλογής μονής, διπλής, τριπλής υάλωσης ή πάνελ.

Δέχεται υαλοπίνακες πάχους έως 30mm, με Ενεργειακό Δείκτη Uw = 1,6 W/m2.K

Συρόμενα συστήματα

Τα συρόμενα συστήματα της ΕΤΕΜ είναι ένας καινοτόμος τρόπος για να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας! Τα συστήματά ΕΤΕΜ συνδυάζουν τις υψηλότερες προδιαγραφές σε αισθητική, λειτουργικότητα και θερμομόνωση. Οι δυνατότητες εγκατάστασης σε ανοίγματα μεγάλης κλίμακας διασφαλίζουν απεριόριστη θέα με υψηλές αποδόσεις!

E50, Το κορυφαίο ενεργειακό ανασυρόμενο σύστημα στην κατηγορία του

To E50 αποτελεί ένα υψηλής ποιότητας θερμοδιακοπτώμενο σύστημα συρόμενων παραθύρων, σχεδιασμένο να υποστηρίζει μεγάλο εύρος λύσεων. Παρέχει τη δυνατότητα επιλογής μηχανισμού ανύψωσης & κύλισης (lift & slide) ή απλής κύλισης, επιλογές μεταξύ διαφόρων μηχανισμών κλειδώματος και λαβών αλλά και ανοξείδωτο οδηγό.

Η δυνατότητα ενσωμάτωσης υαλοπινάκων έως και 41mm, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα παραλαβής μεγάλων φορτίων, επιτρέπει την εφαρμογή ειδικά σύνθετων δομών υάλωσης για υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και ηχομείωσης. Το E50, προσφέρει πλούσιο φυσικό φωτισμό στο εσωτερικό του κτιρίου, αλλά ταυτόχρονα και μείωση του κόστους υλικών της κατασκευής. Η ιδέα ενός «ενιαίου πλαισίου περιμετρικά» εξασφαλίζει γρήγορη συναρμολόγηση και εύκολη τοποθέτηση, με Ενεργειακό Δείκτη Uw =1,6 W/m2.K.

ES38, στιβαρή και κομψή λύση νέας γενιάς θερμοδιακοπτόμενων συστημάτων

Το ΕS38, που έχει σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιεί αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες, προσφέρει ευρεία γκάμα προφίλ, σε ίσια και πομπέ γραμμή, που δίνουν την ευελιξία κατασκευής ποικιλόμορφων τυπολογιών. Το ΕS38 είναι σύστημα φύλλων 38 mm και ιδανικό για ανοίγματα μεσαίων και μεγάλων διαστάσεων. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του σε συνδυασμό με τη δυνατότητα του συστήματος να δεχθεί τζάμι μεγάλου βάρους χάρη στη χρήση ανοξείδωτων οδηγών που εξασφαλίζουν διαχρονική ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα καθώς και η δυνατότητα κατασκευής πλαισίων με αντιδιαρρηκτική πιστοποίηση, σε συνδυασμό με τα πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά του, καθιστούν το ΕS38 εξαιρετική επιλογή συρόμενου θερμομονωτικού συστήματος.

ΕΤΕΜ

E32 Συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα, η οικονομικότερη επιλογή υψηλών επιδόσεων

Το Ε32, αποτελεί την ιδανική επιλογή για αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων ενώ παράλληλα χαρακτηρίζεται και ως η οικονομικότερη επιλογή της αγοράς στην κατηγορία του. Τα φύλλα του συστήματος, με πλάτος 32mm και πολυαμίδια από 16mm έως 28mm, είναι ιδανικά για ανοίγματα μεσαίων διαστάσεων. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του συστήματος με χαρακτηριστικά όπως οι στενοί οδηγοί, το καθιστούν ιδανικό για την αντικατάσταση παλαιών συρόμενων χωνευτών κουφωμάτων. Με έξυπνο σχεδιασμό, απλούστερα εξαρτήματα και το χαμηλότερο βάρος διατομών στην κατηγορία του, το σύστημα Ε32 προσφέρει ευκολότερη και ταχύτερη συναρμολόγηση και τοποθέτηση σε σύγκριση με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, με ενεργειακό δείκτη Uw =2,4 W/m2.K.

Μέσω της συνεχούς εξέλιξης σε υποδομές, προηγμένο εξοπλισμό και έμψυχο δυναμικό, η ΕΤΕΜ προσανατολίζεται στην καινοτομία και στη δημιουργία πρωτοποριακών ενεργειακών συστημάτων που θα συνδυάζουν τη βιωσιμότητα με τις υψηλές ενεργειακές αποδόσεις.

Τα προϊόντα ΕΤΕΜ μπορούν να καλύψουν με σιγουριά τις απαιτήσεις των αρχιτεκτόνων και των σχεδιαστών που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση αλλά και την εμφάνιση του χώρου σας.

Δωρεάν κλήση από σταθερό 800 111 38 36

etem αλουμίνια
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap