Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Εμπρησμός με γκαζάκια στην Κηφισίας – Αυτοκίνητα στις φλόγες

αστυνομια περιπολικο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Νέα εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στην Κηφισίας τα ξημερώματα

Μία εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, 20 Ιουνίου. Στόχος ήταν μία επιχείρηση πώλησης αυτοκινήτων, επί της Λεωφόρου Κηφισίας. Η φωτιά που προκλήθηκε, είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή οχημάτων.

«Κατεσβέσθη πυρκαγιά σε 2 ΙΧΕ οχήματα στην Κηφισιά Αττικής. Επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα και εθελοντές», ανέφερε σε ενημέρωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το περιστατικό και οι ζημιές

Σύμφωνα με πληροφορίες από το OPEN, το συμβάν εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 05:00 το πρωί. Άγνωστοι δράστες προκάλεσαν την πυρκαγιά. Ένα όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ευρήματα στην Κηφισίας

Στον τόπο της επίθεσης, οι αρχές εντόπισαν υπολείμματα από δύο γκαζάκια. Αυτά, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, χρησιμοποιήθηκαν για την πρόκληση της φωτιάς. Η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ANEK LINES
Διαφήμιση
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ