Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

DNA αγνώστου στο μπουφάν της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη

Δημοσιεύτηκε

στιςΚαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις την υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη.

Τα ευρήματα γενετικού υλικού που εντοπίστηκαν κάτω από τα νύχια, αλλά και στο μπουφάν της άτυχης κοπέλας, εγείρουν ερωτήματα για το αν ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, Μανώλης Σοροπίδης, έδρασε μόνος του ή με συνεργούς.

Το βιολογικό υλικό στο μπουφάν της εφοριακού, μαρτυρά ότι η 32χρονη είχε έρθει σε επαφή και με άλλα πρόσωπα, κι αυτό διότι πάνω του, υπήρχε το DNA ενός αγνώστου προσώπου.

Νομικές πηγές διευκρινίζουν ότι τα ευρήματα χρειάζονται περαιτέρω ανάλυση για να διερευνηθεί εάν το βιολογικό υλικό προέρχεται από το ίδιο ή από διαφορετικό πρόσωπο.

 

Θα ζητήσει διορισμό εξειδικευμένων γενετιστών

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οικογένεια της 32χρονης θα ζητήσει τον διορισμό εξειδικευμένων γενετιστών, προκειμένου να δοθούν σαφείς απαντήσεις για το άγνωστο βιολογικό υλικό που εντοπίστηκε.

Η μητέρα της άτυχης εφοριακού, αναμένεται να περάσει σήμερα το κατώφλι του ανακριτή για να υποβάλει το σχετικό αίτημα, εκτιμώντας ότι θα ρίξει φως στα θολά σημεία της υπόθεσης.

«Θέλουμε να έχουμε πλήρη εικόνα και τεκμηριωμένη άποψη για το βιολογικό υλικό που εντοπίστηκε. Η αγωνία της οικογένειας είναι να φτάσει στην αλήθεια για το τι συνέβη στη Δώρα», δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap