Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος έσπασε την καραντίνα για να πάει στην Μύκονο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Συνελήφθη στη Μύκονο ένας δικηγόρος, ο όποιος φέρεται να «έσπασε» την καραντίνα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ίδιος όφειλε να παραμείνει σε καραντίνα αφού άτομο που ανήκει στο στενό του περιβάλλον, διαγνώσθηκε θετικό στον κορωνοϊό. Μάλιστα, το πρόσωπο αυτό επέστρεψε πρόσφατα από το εξωτερικό.

Ο Μυκονιάτης δικηγόρος, όφειλε να παραμείνει σε ξενοδοχείο αναφοράς στην Αθήνα, ωστόσο έσπασε την καραντίνα και πήγε στη Μύκονο. Το βράδυ της Παρασκευής πήγε στο ΑΤ Μυκόνου για να κάνει μία καταγγελία. Εκεί, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι έπρεπε να βρίσκεται σε ξενοδοχείο καραντίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος απάντησε πως ήταν κλεισμένος σε σπίτι στη Μύκονο.

Ωστόσο, συνελήφθη και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ ενώ κατηγορείται και για κακούργημα, που αφορά την διάδοση της πανδημίας.

Πηγή: protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version