Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στην Πάρο

Δημοσιεύτηκε

στιςΔεύτερο κρούσμα κορωνοιού εντοπίστικε στην Πάρο, τουλάχιστον επισήμως. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κέντρου Υγείας του νησιού κ. Χ. Μαλιδράτο,  με τον οποίο μίλησε το zougla.gr πρόκειται για ξαδέλφη της γυναίκας που επιβεβαιώθηκε ως θετική πριν από δύο ημέρες και η οποία συγκατοικούσε μαζί της. Επρόκειτο για Ελληνίδα με ιδιόκτητη κατοικία στην Πάρο η οποία ήδη νοσηλεύεται.

Σοβαρές ανησυχίες και για άλλα κρούσματα

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, η γυναίκα φορέας είναι περίπου 75 ετών και βρίσκεται στο νησί -έχει σπίτι στην Παροικιά- για περισσότερες από 20 ημέρες. Το διάστημα αυτό κυκλοφορούσε στο νησί απολαμβάνοντας τις διακοπές της, ενώ σύχναζε σε καφετέριες και εστιατόρια της Παροικιάς και άλλων περιοχών. Οι τοπικές αρχές ανησυχούν για τα αποτελέσματα της ιχνηλάτησης, καθώς η γυναίκα ήταν ασυμπτωματική και ήρθε σε επαφή με μεγάλο αριθμό κατοίκων και τουριστών.

Παρόλο που δεν είχε συμπτώματα, αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα (αρρυθμία) και γι΄αυτόν τον λόγο επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας. Εκεί υποβλήθηκε στο σχετικό τεστ και βρέθηκε θετική με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο σπίτι της και να τεθεί σε καραντίνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap