Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν μπορώ ρε παιδιά…» – Η στιγμή που ο παρουσιαστής ξεσπάει σε κλάματα διαβάζοντας την ανάρτηση Νικολαΐδη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης Στάθης, διαβάζοντας τη συγκλονιστική ανάρτηση του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που δημοσιεύτηκε μετά το θάνατο του, και στην οποία γνωστοποιεί τη μάχη του με τη σπάνια μορφή καρκίνου NUT.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, δύο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do και αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, πέθανε μόλις στα 43 του χρόνια και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης της ανάρτησης του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στην εκπομπή του Open, «Ώρα Ελλάδος», ο Παναγιώτης Στάθης δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα. «Δεν μπορώ ρε παιδιά… Sorry αλλά δεν μπορώ» είπε ο δημοσιογράφος με δάκρυα στα μάτια. «Δώσε μου να το τελειώσω» είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης για να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Πέθανε ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης

«Συγγνώμη τώρα. Την κόρη μου σκεφτόμουν. Δεν το ήξερε κανείς. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα» είπε μετά από λίγα λεπτά ο Παναγιώτης Στάθης.

Δείτε μετά το 3:30 στο βίντεο που ακολουθεί τη συγκίνηση του Παναγιώτη Στάθη:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version