Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Δεμένα στο λιμάνι του Πειραιά σήμερα τα πλοία

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Εικοσιτετράωρη παμπειραϊκή απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων (Έναρξη 00:01 – Λήξη 12:00) η οποία θα οδηγήσει στην ματαίωση όλων των δρομολογημένων πλοίων από το Πειραιά προς τα ελληνικά νησιά, έχουν προκηρύξει οι Διοικήσεις των Σωματείων ΠΕΜΕΝ- ΠΕΝΕΝ- ΠΕΑΘΕΝ- ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ- ΠΕΕΜΑΓΕΝ ενημερώνουν ότι για τις 25 Οκτώβρη.

Η απεργία αυτή, τονίζουν σε ανοικτή επιστολή προς τους επιβάτες και τους κατοίκους των νησιών, «πραγματοποιείται και αποτελεί την αγωνιστική μας απάντηση στον σχεδιασμό κυβέρνησης- ΥΕΝ- εφοπλιστών να καταργήσουν τις ΣΣΕ, τους όρους εργασίας και τα δικαιώματα μας μέσα από την αναθεώρηση του ΚΙΝΔ (Κώδικας Ιδιωτικού Ναυτικού Δικαίου)».

Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια εξαιτίας της απεργίας 

H ANEK LINES ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω απεργίας ναυτεργατικών σωματείων, την Τρίτη 25/10/2022, τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά προς Κρήτη θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

F/B BLUE HORIZON

Αναχώρηση από Πειραιά στις 23:59 – Άφιξη Ηράκλειο στις 09:00.

F/B BLUE GALAXY

Αναχώρηση από Πειραιά στις 23:59 – Άφιξη Χανιά στις 08:00.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version