Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

Καρέ καρέ η επίθεση των χούλιγκαν στα γραφεία του Έθνους | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βίντεο – σοκ από τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου που στεγάζει το «Έθνος» προκαλεί αμείλικτα ερωτηματικά για την Ελληνική Αστυνομία και τη στάση της στην επίθεση των χούλιγκανς του Ολυμπιακού!

Αμείλικτα ερωτήματα προκαλούν στην κοινή γνώμη δύο νέα βίντεο από την επίθεση των χούλιγκανς στα γραφεία του «Έθνους», που προέρχονται από τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου, καθώς στο πρώτο απεικονίζεται καθαρά η δράση της εγκληματικής 15μελούς συμμορίας, η οποία επιτέθηκε με καδρόνια, λοστούς, πέτρες και μπογιές, ενώ ένα από τα μέλη της επιχείρησε να πετάξει (πιθανότατα) μια βόμβα μολότοφ μέσα στο κτίριο, ενώ στο δεύτερο το περιπολικό της Αστυνομίας, το οποίο ήταν επιφορτισμένο με την ασφάλεια της περιοχής, αποχωρεί λίγα δευτερόλεπτα πριν το «ντου» και ενώ τους βλέπει να καταφτάνουν!

Ασφαλώς το θέμα πρέπει να διερευνηθεί άμεσα και να ξεκαθαριστεί αν το περιπολικό και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αποχώρησαν με εντολή ανωτέρου τους, αφήνοντας τα γραφεία του «Έθνους» στο έλεος των χούλιγκανς και θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των εργαζόμενων του κτιρίου παρότι έβλεπαν την πολυμελή συμμορία να πλησιάζει. Εγκατέλειψαν το πόστο τους με άνωθεν εντολή; Εγκατέλειψαν το πόστο τους φοβούμενοι για τη σωματική τους ακεραιότητα;

Όποιο από τα δύο ενδεχόμενα κι αν ισχύει, η εικόνα είναι το ίδιο σοκαριστική για το μέσο Έλληνα πολίτη που αντιλαμβάνεται πλέον ότι είναι απροστάτευτος μπροστά στη δράση οργανωμένων στρατών. Δείτε στο πρώτο βίντεο καρέ – καρέ την επίθεση των χούλιγκανς και στο δεύτερο τη φυγή των αστυνομικών. Προσέξτε, μάλιστα, στο δεύτερο βίντεο τον αστυνομικό που βρίσκεται εκτός περιπολικού και βλέπει τους χούλιγκανς να πλησιάζουν το κτίριο!

Πηγή:sdna.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap