Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα 2023: Το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει το φετινό εορταστικό ωράριο λειτουργίας, οι 3 Κυριακές που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα.

Σε εορταστικούς ρυθμούς μπαίνει η αγορά ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς καθώς από την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου ξεκινάει το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά κάθε ημέρα, με συνεχές ωράριο, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και τα Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. 

Την Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου καθώς και τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Οι 3 Κυριακές που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Το φετινό εορταστικό πρόγραμμα φέρνει εκπλήξεις καθώς τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά για αγορές 3 Κυριακές του Δεκεμβρίου. Ειδικότερα, οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν  τις αγορές του στα εμπορικά καταστήματα τις  Κυριακές 17, 24 και 31 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version