Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Καμεραμάν του ΣΚΑΪ κυνηγάει και «κοπανάει» πολίτη! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αίσθηση προκάλεσε στα κοινωνικά δίκτυα η δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο καμεραμάν του ΣΚΑΙ παίρνει στο κυνήγι πολίτη!

Τεντωμένα είναι τα νεύρα των ανθρώπων που πρόκειται να ταξιδέψουν προς τα νησιά μετά τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν, γεγονός που επιφέρει αρκετές εντάσεις.

Μετά το ευτράπελο με το self test το οποίο ένας επίδοξος επιβάτης άφησε… δώρο σε δημοσιογράφο όταν του απαγορεύτηκε εν τέλει να ταξιδέψει, υπήρξε ένα ακόμα επεισόδιο το οποίο μάλιστα αυτή τη φορά ήταν και αρκετά σοβαρό, όπως αναφέρει το newsbomb.gr.

Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο των social media, ένας κάμεραμαν του ΣΚΑΪ διαπληκτίζεται με έναν επιβάτη. Μάλιστα, φαίνεται ο οπερατέρ να δίνει την κάμερα και τον εξοπλισμό του στον δημοσιογράφο Γιώργο Τσελίκα, έτσι ώστε να καταφέρει να… επιτεθεί στον άνθρωπο με κλωτσιές φωνάζοντάς του «έλα εδώ μωρή πουτ…, κωλ…δα, που βρίζεις, έλα εδώ»…

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version