Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Οι πενιές του Ζορμπά ξεσήκωσαν χιλιάδες αμερικανούς στην Νέα Υόρκη! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε πρόσφατη πολιτιστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του ιδρύματος Ροκφέλερ στην Νέα Υόρκη, όλα κυλούσαν ήρεμα σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών μέχρι την στιγμή που σειρά είχε ο Έλληνας μουσικός ο οποίος εμφανίστηκε στην σκηνή με το μπουζούκι του! Εκατοντάδες αμερικανοί πολίτες αλλά και επισκέπτες της πόλης, κυριολεκτικά ξεσηκώθηκαν όταν ακούστηκαν οι πρώτες πενιές από τον πασίγνωστο ρυθμό του Ζορμπά!

Όσοι παρακολουθούσαν την εκδήλωση «ταξίδεψαν» για λίγο στην Ελλάδα μέσα από τις νότες και το αυθεντικό κέφι που προσέφερε το μπουζούκι. Ήταν χωρίς αμφιβολία μία από τις στιγμές που ξεχώρισαν και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους… Απολαύστε το παρακάτω βίντεο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version