Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

Το Blue Star Delos δίνει μάχη με τα κύματα σε Νάξο-Σαντορίνη | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Blue Star Delos
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύσκολο ήταν το εγχείρημα του καπετάνιου του Blue Star Delos να δέσει στα λιμάνια Νάξου και Σαντορίνης τη Δευτέρα (23/12), καθώς οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν στα δυο νησιά, απαιτούσαν επιδέξιους χειρισμούς.

Συγκεκριμένα, προπαραμονή Χριστουγέννων το Blue Star Delos ξεκίνησε στις 12:00 το μεσημέρι (υπό κανονικές συνθήκες το πλοίο αναχωρεί στις 7:30 το πρωί, ωστόσο νωρίτερα είχε επιβληθεί άρση απαγορευτικού) από Πειραιά για Πάρο-Νάξο Σαντορίνη και επιστροφή.

Στο λιμάνι της Νάξου έφτασε στις 17:15, με τη φουρτούνα να είναι μεγάλη. Ο καπετάνιος κατάφερε να προσεγγίσει το λιμάνι, για να αποβιβαστούν οι επιβάτες, ενώ στη συνέχεια το πλοίο αναχώρησε για Σαντορίνη.

Δύσκολες ήταν οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν και στο Αθηνιό της Σαντορίνης, στο οποίο το πλοίο έφτασε λίγο μετά τις 19.30. Μετά από πολλές προσπάθειες, ο καπετάνιος κατάφερε να δέσει για λίγο, ώστε να προλάβουν να αποβιβαστούν οι επιβάτες και λίγες νταλίκες. Το Delos στη συνέχεια έλυσε κάβους και απομακρύνθηκε από την προβλήτα, παραμένοντας στον θαλάσσιο χώρο της καλντέρας, μέχρι να βελτιωθούν οι συνθήκες.

Πηγή: newsbomb

Blue Star Delos
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap