Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Βάσεις 2019: Πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των πανελληνίων

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Βάσεις 2019: Πλησιάζει η μέρα ανακοίνωσης των βαθμών των πανελληνίων εξετάσεων καθώς το υπουργείο Παιδείας επιδίδεται σε ένα αγώνα δρόμου προκειμένου να αναρτήσει τους βαθμούς των μαθητών της Γ’ Λυκείου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες των Dikaiologitika News, οι βαθμοί των πανελληνίων εξετάσεων 2019 αναμένονται να ανακοινωθούν στο τέλος της εβδομάδας, το αργότερο στις αρχές τις επόμενης. Με βάση το πόσο καλά ή άσχημα πήγαν οι μαθητές θα καθοριστούν και οι βάσεις 2019.

Δεδομένα, οι μαθητές και οι οικογένειές τους περιμένουν τους βαθμούς για να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό 2019. Η υποβολή μηχανογραφικών δελτίων έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή 21 Ιουνίου ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί παράταση για την συμπλήρωσή τους. Νωρίτερα, στις 2 Ιουλίου, θα έχει ολοκληρωθεί και η εξέταση των ειδικών μαθημάτων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version