Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο πιο ακριβός δρόμος της Αθήνας για να βρει κανείς σπίτι | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εντάξει, όσοι λίγοι από εσάς δεν έχετε πάει ποτέ στην Αθήνα είστε δικαιολογημένοι να μην ξέρετε την απάντηση. Άντε και όσοι περάσατε μονάχα μερικά χρόνια ως φοιτητές. Αλλά για να λέμε την αλήθεια, κι όσοι μένετε Αθήνα, πολύ αμφιβάλλουμε πώς γνωρίζετε ποιος είναι ο πιο ακριβός δρόμος της Αθήνας. Για να ζήσει κανείς εννοούμε, όχι για να πιει ποτό.

Για μαντέψτε; Που πάει το μυαλό σας; Μήπως στις επαύλεις της Εκάλης, όπου στα μίνι μάρκετ πουλούν ουίσκι των 80 Ευρώ;

Ή καλύτερα στον Λαιμό της Βουλιαγμένης, που οι κάτοικοι μοιάζουν βγαλμένοι από κάποια ταινία γυρισμένη με εφοπλιστές στο Μαιάμι;

Ίσως κάτι πιο κλασικό προς Παλαιό Ψυχικό πλευρά; Ό,τι από αυτά κι αν είπατε έχετε πέσει έξω. Αλλού είναι τα πιο ακριβά αθηναϊκά τετραγωνικά μέτρα για να ζει κανείς.

Ο πιο ακριβός δρόμος της Αθήνας βρίσκεται στο κέντρο της

Η Ηρώδου Αττικού στο κέντρο της Αθήνας είναι ο ακριβότερος δρόμος της ελληνικής πρωτεύουσας με την αντικειμενική αξία ανα τμ να φτάνει στις 9000 ευρώ!

Βέβαια τα σπίτια είναι σταθερά. Πολύ σπάνια μπαίνει προς πώληση κάποιο, κι ακόμα πιο σπάνια κάποιος το αγοράζει. Όταν όμως αυτό συμβεί τα τελευταία χρόνια, μιλάμε για πωλήσεις των 20.000 με 25.000 ανα τμ. Τιμές Νέας Υόρκης με άλλα λόγια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap