Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν με νοιάζει, ας γ…α δεκαπέντε ώρες»: Ο TikToker-αστυνομικός που «έκαιγε» την ΕΛ.ΑΣ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
14 Αυγούστου 2025 - 09:39

Απόφοιτος του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ο Αναστάσιος Σαραντινάκης δραστηριοποιείται στον χώρο των μέσων ενημέρωσης από το 2019. Έχει συνεργαστεί με τα Kingsport και Alanasports, καλύπτοντας αθλητικά και τοπικά θέματα. Από τον Απρίλιο του 2025 είναι αρχισυντάκτης στο DayNight.gr, όπου συντονίζει τη δημοσιογραφική ομάδα, επιμελείται την ύλη και διαχειρίζεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την υπόθεση του πρώην αστυνομικού TikToker που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Σε προφυλάκιση οδηγήθηκε πρόσφατα ο 34χρονος πρώην αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. και γνωστός αστυνομικός TikToker, μετά την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών. Οι λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, που συνέταξε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, φέρνουν στο φως έναν κόσμο που βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τη δημόσια εικόνα του.

Τα ευρήματα της έρευνας και οι αποκαλυπτικές συνομιλίες

Η έρευνα των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. οδήγησε σε έφοδο στην κατοικία του κατηγορουμένου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 153 γραμμάρια κοκαΐνης και ζυγαριές ακριβείας. Το σημαντικότερο όμως στοιχείο αποτελούν οι καταγεγραμμένες συνομιλίες του, οι οποίες όχι μόνο αποκαλύπτουν τη δράση του στη διακίνηση ουσιών, αλλά και την εξάρτησή του από αυτές.

Σε ένα απόσπασμα, ο ίδιος φέρεται να εξομολογείται ότι συνδύαζε την ουσία με προσωπικές του στιγμές και ότι μπορούσε να παραμείνει ξύπνιος για πολλές ώρες. «Το ‘χω ελαττώσει πάρα πολύ, δηλαδή τώρα θα το κάνω μία φορά στις τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Οχι, όχι, εμένα ήταν από κάθε μέρα και το ‘κανα μία φορά τον μήνα…» ακούγεται να λέει, ενώ σε άλλο σημείο παραδέχεται ότι η εμπλοκή του ξεκίνησε από χάπια, όπως τα Xanax.

Οι συνομιλίες του αποκαλύπτουν επίσης τις συναλλαγές του, τις επαφές με «γνώριμους» από τον χώρο των επιχειρήσεων, καθώς και τις «δοκιμές» των ουσιών. Ένας φίλος του, μάλιστα, τον είχε προειδοποιήσει για τις συνέπειες, λέγοντάς του: «Εκεί μπροστά και στο άλλο που κάνεις και θα “ξεφύγεις” καμιά μέρα… Και δεν καπνίζεις κιόλας, να σου φέρουν και τσιγάρα στη φυλακή…»

Η αρχή της υπόθεσης και το «διπλό» προφίλ του κατηγορουμένου

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2024, όταν έφτασε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων μια ανώνυμη καταγγελία για τη δράση του ως υπεύθυνος ασφαλείας σε κέντρο διασκέδασης, όπου φέρεται να διακινούνταν ναρκωτικά. Παρά το γεγονός ότι αρχικά δε βρέθηκαν επαρκή στοιχεία, οι έρευνες αποκάλυψαν τις συχνές επαφές του με άτομα που σχετίζονταν με ουσίες, ακόμη και ενόσω ήταν εν ενεργεία αστυνομικός.

Ο 34χρονος, βραβευμένος στο παρελθόν για τις επιχειρήσεις του, είχε δημιουργήσει μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία, εμφανιζόμενος ως «λαϊκός ήρωας». Ωστόσο, η έρευνα έφερε στο φως και τον πολυτελή του βίο, καθώς λάμβανε αναρρωτικές άδειες –όχι πάντα νόμιμα– για να ταξιδεύει σε ακριβούς προορισμούς του εξωτερικού. Η παραίτησή του από την ΕΛ.ΑΣ. στις 30 Ιουνίου 2025, λίγες μέρες αφότου καταγράφηκαν οι επίμαχες συνομιλίες, αποτελεί ένα ακόμη σημείο-κλειδί στην υπόθεση.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ