Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός έκοψε πρόστιμο σε… αστυνομικό επειδή δεν φορούσε μάσκα!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ούτε ο αστυνομικός που εθεάθη να ψωνίζει σε σούπερ μάρκετ χωρίς μάσκα δεν γλίτωσε το πρόστιμο στην Αχαΐα.

Ευσυνείδητος συνάδελφός του δεν δίστασε να του επιβάλει το πρόστιμο, όταν δέχθηκε παράπονα από πολίτη.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα σε κατάστημα σούπερ μάρκετ της Αχαΐας, όταν η Αστυνομία κλήθηκε από την προϊσταμένη της επιχείρησης γιατί ο συγκεκριμένος αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αρνείτο να φορέσει την μάσκα του ενώ ψώνιζε.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στο κατάστημα και αμέσως επέβαλλαν το προβλεπόμενο πρόστιμο στον αστυνομικό ο οποίος καλείται τώρα να πληρώσει για την επιμονή του να μην συμμορφωθεί στα προβλεπόμενα μέτρα για την μη διασπορά του κορονοϊού.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας tempo24.news ο συγκεκριμένος αστυνομικός φέρεται να είχε προκαλέσει και πάλι προβλήματα, μη χρησιμοποιώντας μάσκα στη διάρκεια επισκέψεών του στο κατάστημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version