Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Απίθανη συνάντηση Κασσελάκη με Snik: «Από ποιο κόμμα είσαι φίλε;» | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μια απρόσμενη -και άβολη-  συνάντηση είχαν στην Κηφισιά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον τράπερSnik, όπου κανείς από τους δύο δεν ήξερε ποιος είναι ο άλλος.

«Ποιος είσαι; Κασσελάκης; Καλός φαίνεσαι», είπε ο ράπερ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Έπειτα, ένας δημοσιογράφος εξήγησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως ο συνομιλητής του είναι ο τράπερ, με τον ίδιο τον καλλιτέχνη να σχολιάζει  πως είναι «ο πιο γνωστός».

 

Ο άβολος διάλογος συνεχίστηκε με τον Snik ρωτά: «Από ποιο κόμμα είσαι φίλε;» και τον κ. Κασσελάκη να απαντά: «Από τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία».

 

«Δεν τα ξέρω αυτά, δεν έχω ψηφίσει ποτέ», σχολίασε ο τράπερ.

 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου πώς δεν γνωρίζει τον κ. Κασσελάκη και εάν θα τον ψηφίσει, σχολίασε: «Δεν ξέρω, φαίνεσαι καλός, δυνατός. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ, θα το σκεφτώ».

 

«Και εσύ έχεις PSG, μου αρέσει», του απαντά τότε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας στο σήμα της Παρί Σεν Ζερμέν που φορούσε ο τράπερ.

 

Δείτε τον διάλογο που παρουσίασε η εκπομπή «Το Πρωϊνό» του ΑΝΤ1:




Πηγή: ethnos

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version