Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Απειλές και χαστούκια από τον «νονό» του Πειραιά: «Θα ακούσεις μπουμ όλο δικό σου!»

Δημοσιεύτηκε

στις

νονός
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήταν 6 Μαρτίου 2020 όταν οι αστυνοµικοί που παρακολουθούσαν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του αρχηγού κυκλώµατος εκβιαστών τον άκουσαν έκπληκτοι να λέει: «Να δεις τι του ετοιµάζω αυτουνού στο σπίτι. Να δει κάτι κρανία, κάτι κόκαλα, κάτσε να δεις τι θα τον κάνω αυτόν. Τον π… Εχει πάει ο… και πήρε από το νεκροταφείο κόκαλα». Aνθρωπος της εµπιστοσύνης του 35χρονου «νονού» µετέβη µε εντολή του σε χώρο φύλαξης οστεοφυλακίων, εντός νεκροταφείου, απ’ όπου έκλεψε ανθρώπινα οστά. Ο αρχηγός ήθελε, όπως εξηγούσε στο τηλέφωνο, να απαντήσει στα σχέδια των αντιπάλων του, οι οποίοι σκόπευαν να του στείλουν ένα «δώρο» για να τον τροµοκρατήσουν.

Δύο ηµέρες νωρίτερα, ο θηριώδης «νονός» µε τα πολλά τατουάζ και την έξη στα όπλα είχε ξεδιπλώσει την πρώτη φάση της «απάντησης» στους εχθρούς του. Αγόρασε ένα στεφάνι µε λουλούδια και πήγε στο σπίτι του άνδρα µε τον οποίο είχε διαφορές. Εκεί φέρεται να χτύπησε όχι µόνο τον ίδιο αλλά και τους γονείς του. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε στο τηλέφωνο: «Και θέλανε, µου λέει, να βάλουνε ένα στεφάνι. Α ναι; του λέω. Μου λέει ναι. Εντάξει λέω. Πάω σήµερα, παίρνω από το νεκροταφείο ένα στεφάνι λουλούδια και µία γλάστρα, πάω σπίτι του, του δίνω µία χαστούκα µπροστά στους γονείς του, τους βαράω και µε τα πράγµατα στο κεφάλι. Ακου, θα σε σκοτώσω π… του λέω».

Ο αρχηγός της εγκληµατικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε από το Τµήµα Δίωξης Εκβιαστών δεν ήθελε µόνο να είναι σκληρός αλλά και να δείχνει. Απειλούσε… θεούς και δαίµονες και φρόντιζε η εµφάνισή του να είναι «αρκούντως» τροµακτική. Οπως περιγράφεται στην πολυσέλιδη δικογραφία που σχηµατίστηκε σε βάρος συνολικά 25 κατηγορουµένων, το κύκλωµα είχε ένα ευρύ φάσµα «δραστηριοτήτων». «Προστάτευε» καταστήµατα, συνόδευε τραγουδιστές, αναλάµβανε τη «διευθέτηση» οικονοµικών διαφορών, προσπαθούσε να στρατολογήσει αναβάτες του ιππόδροµου, έβρισκε δουλειά σε κόσµο, τραµπούκιζε παίκτες σε γήπεδα, ξέπλενε χρήµατα σε διαδικτυακό στοιχηµατισµό ποδοσφαιρικών αγώνων.

untitled.png

Το δεξί χέρι

Η φήµη για την ισχύ του 35χρονου «νονού» είχε απλωθεί σε τέτοιο βαθµό στον Πειραιά που κάποια στιγµή κλέφτες οι οποίοι είχαν αφαιρέσει από σκάφος µία άγκυρα απευθύνθηκαν σε εκείνον προκειµένου να την επιστρέψουν, γνωρίζοντας ότι είναι ο «κυρίαρχος» της περιοχής. To «δεξί του χέρι», σύµφωνα µε την Αστυνοµία, ήταν 34χρονος αστυνοµικός, ο οποίος υπηρετούσε σε αστυνοµικό τµήµα του Πειραιά. Ο αστυνοµικός ήταν, µεταξύ άλλων, «υπεύθυνος» για πολυσύχναστη καφετέρια που «προστατευόταν» από την οργάνωση. Τον περασµένο Νοέµβριο ξέσπασε καβγάς στο συγκεκριµένο µαγαζί, µε τον 34χρονο να περιγράφει: «Μέθυσε ένας Αλβανός, έφερε έναν άλλονε, βαράω εγώ τον Αλβανό, βαράω τον άλλονε». Προσθέτοντας ότι συνέδραµαν και άτοµα άλλης οµάδας εκβιαστών: «Σκάνε του…, οι… και γίνεται σόου. Τους έσπασαν τα δόντια, τις µύτες, τα ζυγωµατικά…».

Τον ίδιο µήνα, επεισόδιο προκάλεσε και παρέα αστυνοµικών (ένας δόκιµος αστυφύλακας και ένας άνδρας των ΜΑΤ) εκτός υπηρεσίας, οι οποίοι είχαν µεθύσει. Ανδρες της οµάδας ΔΙΑΣ που επιλήφθηκαν του συµβάντος ήξεραν ότι ο επίορκος αστυνοµικός εργαζόταν παράνοµα στο κατάστηµα παρέχοντας «προστασία». Ο επικεφαλής της ΔΙΑΣ είπε χαρακτηριστικά στον 34χρονο: «Δηλαδή τι πρέπει να κάνουµε τώρα; Να έρθει το Εκβιαστών εδώ; Το Εσωτερικών;».

«Ξήλωσαν» τους σκληρούς της νύχτας – Αστυνομικοί στο κύκλωμα

Ο πιο σκληρός στους ξυλοδαρµούς ήταν ο αρχηγός, ο οποίος δεν δίσταζε ακόµα και να βγάλει πιστόλι. Χαρακτηριστική είναι η αφήγηση από τον ίδιο για περιστατικό στο οποίο είχε χρειαστεί να επέµβει: «Τραβάω εγώ το πιστόλι, µπήκε στη µέση ο …, πήγα να τον σκοτώσω. Εφυγε τρέχοντας ο µικρός… κάτι µπουνίδια, ξάπλα του δώσαµε και κάτι σουτ µε τον… , τον κάναµε άλογο. Ο µικρός βοήθεια, βοήθεια, τρέχει, δεν τον πρόλαβα, του έδωσα ένα µπουνίδι, του έσπασα τον καθρέφτη, τραβάω το πιστόλι, µου λέει ο … είσαι µ…, θα πάµε φυλακή».

 

«Αγαθοεργίες»

Οι επαφές της οργάνωσης δεν περιορίζονταν στον κόσµο της νύχτας. Ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. αποκάλυψε ότι το κύκλωµα αναλάµβανε τη συνοδεία VIP προσώπων. Τον περασµένο Αύγουστο προσέφεραν υπηρεσίες φύλαξης σε γνωστό ράπερ, ο οποίος µετέβη σε κλαµπ, ενώ «δουλειές» έκαναν και σε καταστήµατα όπου εµφανίζονται δηµοφιλείς τραγουδιστές της λαϊκής µουσικής. Ο 35χρονος «νονός» εµφανιζόταν δεκτικός σε κάθε είδους εξυπηρέτηση. Το πρωί της 6ης Σεπτεµβρίου 2019 εξύβρισε και απείλησε στέλεχος του Πολεµικού Ναυτικού, λέγοντας ότι σε περίπτωση που συνεχίσει να ενοχλεί τους φαντάρους της µονάδας του θα ανατίναζε το αυτοκίνητό του µάρκας Suzuki.

Χαρακτηριστικές είναι οι φράσεις του: «Την επόµενη φορά που θα δηµιουργήσεις πρόβληµα στα παιδάκια στο στρατόπεδο, το αµαξάκι σου, το Σουζουκάκι, θα φτάσει απέναντι, και θα σου γ… και τη γυναίκα, και θα ακούσεις ένα µπουµ που θα είναι όλο δικό σου». Στη συνέχεια ενηµέρωσε τον φίλο του που υπηρετούσε τη θητεία του στο Πολεµικό Ναυτικό: «Τον π… θέλει εκεί καµία πενηνταριά κιλά να µη µείνει όχι τιµόνι, ούτε ραδιοκασετόφωνο». Και προσέθεσε ότι θα καλέσει και στο σπίτι του αργά το βράδυ για να απειλήσει και τη σύζυγό του. Στο ίδιο πλαίσιο είχε απειλήσει καθηγητή πανεπιστηµίου που δεν… έδινε πτυχίο σε φοιτητή. Οι «αγαθοεργίες» του δεν σταµάτησαν εκεί. Τον περασµένο Οκτώβριο αστυνοµικός τού ζήτησε δουλειά. Ο «νονός» πήρε τηλέφωνο ιδιοκτήτη ταβέρνας και του είπε να προσλάβει τον αστυνοµικό, για το ποιόν του οποίου εγγυήθηκε, λέγοντας µεταξύ άλλων: «Το παιδί έχει πρόβληµα οικονοµικό, είναι καλό παιδί, είναι τουµπεκιαστός…». Αρχικά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας δεν ήθελε αστυνοµικό για τη θέση, ωστόσο µετά την «παρέµβαση» που δέχτηκε άλλαξε γνώµη.

 

Στρατολογούσε αναβάτες

Ο πολυµήχανος αρχηγός ήθελε, σύµφωνα µε τη δικογραφία, ακόµα και να στρατολογήσει καλούς αναβάτες του ιπποδρόµου, ούτως ώστε να µπορούν να γνωρίζουν τις στηµένες κούρσες και να ποντάρουν σε αυτές. Για τον λόγο αυτό κερνούσαν ακατάπαυστα αναβάτη σε µπαρ της επιρροής τους, µε τον αναβάτη να λέει: «Ολο το µαγαζί είναι στο πόδι για εµάς».

Οι αστυνοµικοί της Δίωξης Εκβιαστών κάνουν λόγο για δραστηριοποίηση της οργάνωσης στον χώρο του αθλητισµού, µέσω της συνοδείας-προστασίας αθλητικών συλλόγων αλλά και τραµπουκισµών αντίπαλων οµάδων εντός γηπέδων. Τα µέλη του κυκλώµατος είχαν µεταβεί σε Πάτρα και Σύρο για να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικούς αγώνες, ενώ κάποια στιγµή ένα από αυτά βρέθηκε στα αποδυτήρια για να τραµπουκίσει παίκτες. Το αποκορύφωµα ήρθε τον περασµένο Μάρτιο, όταν έπεσαν πυροβολισµοί µπροστά σε θεατές, κατά τη διάρκεια επεισοδίου ανάµεσα σε παράγοντες και φιλάθλους αντίπαλων οµάδων. Για το ξέπλυµα των χρηµάτων υπήρχε «ειδικός» στα στοιχήµατα που αναλάµβανε τη «δουλειά». Σε µία περίπτωση ο 35χρονος του είχε δώσει 20.000 ευρώ ως κεφάλαιο, προκειµένου ο «ειδικός» να τα χρησιµοποιήσει σε διαδικτυακά στοιχήµατα ποδοσφαιρικών κυρίως αγώνων και να αποκοµίσει κέρδος. Η επιστροφή των χρηµάτων στον 35χρονο γινόταν µε δόσεις, συνήθως ένα «πεντακοσάρικο» ανά εβδοµάδα.

Πηγή: ethnos

νονός
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση SYNKA
Διαφήμιση Cretanphysis Face Cream
Σχολίασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση SYNKA
Διαφήμιση Cretanphysis Face Cream

ΣΧΟΛΙΑ:

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

17χρονη καταγγέλει τον πατριό της για απόπειρα βιασμού: «Ήταν άρρωστος μαζί μου»

Δημοσιεύτηκε

στις

πατριος

Τα όσα ανατριχιαστικά έζησε από τον πατριό της που έμπαινε στο δωμάτιο της και προσπαθούσε να τη βιάσει, περιέγραψε μιλώντας στο Mega η 17χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη.

«Προσπαθούσε συνεχώς να με προσεγγίσει ερωτικά. Να με ακουμπάει και τέτοια. Μου έλεγε αισχρές λέξεις. Μου έλεγε αισχρές λέξεις μου έλεγε, πάρα πολύ αισχρές», δήλωσε η 17χρονη, η οποία ανέφερε ότι είχε προσπαθήσει να τη βιάσει δηλώνοντας ότι «εγώ τραβιόμουν, ζοριζόμουν, του έλεγα όχι δεν θέλω. Αυτός μου έλεγε «μην κάνεις θόρυβο θα μας ακούσουν». Όσο για το πού ήταν η μητέρα της όλο αυτό το διάστημα υποστήριξε: «Η μαμά μου ήταν στο σπίτι, αλλά η μητέρα μου όταν πήγε να δώσει κατάθεση είχε πει ότι δεν γνώριζε τίποτα για όλο αυτό».

Στο Mega μίλησε και η μητέρα του κοριτσιού δηλώνοντας ότι δεν είχε υποπέσει το παραμικρό στην αντίληψή της. Τα έμαθε όλα, όπως λέει, όταν η κόρη της κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα. «Απ’ ό,τι μου είπε δύο χρόνια, και φοβόταν να μου το πει, γιατί έλεγε ότι άμα φύγω εγώ από το σπίτι θα πάρω διαζύγιο, τώρα είμαι στα σκαριά, άμα φεύγαμε από το σπίτι δεν θα είχαμε οικονομική βοήθεια δηλαδή» ανέφερε η μητέρα της κοπέλας.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έκανε την 17χρονη να μιλήσει για ότι της συνέβαινε ήταν όταν πριν από 4 μέρες, ο πατριός της μπήκε ξανά στο δωμάτιο της και προσπάθησε να τη βιάσει.

«Τελευταία φορά που του αρνήθηκα ήταν δύο του μηνός, όταν του έλεγα ότι δεν θέλω και να με αφήσει και έλεγε ότι σε εμένα μόνο τα κάνεις αυτά και τραβιέσαι, στους υπόλοιπους δεν τα κάνεις αυτά. Πιστεύω ότι με ήθελε για αυτόν, για ιδιοκτησία του. Ήταν άρρωστος μαζί μου, άρρωστος» πρόσθεσε η 17χρονη. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η 17χρονη, ο πατριός της της ασκούσε αφόρητη πίεση για να ανταποκριθεί στο ερωτικό του κάλεσμα του, σε σημείο εμμονής, ενώ δεν την άφηνε να βγαίνει έξω και της έλεγε διαρκώς ότι την αγαπούσε. Όσο για το τι της έλεγε ο πατριός της, η 17χρονη υποστήριξε: «Ότι σε θέλω παράφορα, σε αγαπάω, εγώ του έλεγα μην με λες έτσι, αυτός έλεγε «όπως θέλω εγώ θα σε λέω, δεν θα μου πει κανένας πώς θα σε λέω εγώ». Και υπήρχαν και οι κλήσεις οι συνεχόμενες που με έπαιρνε και μου έλεγε γιατί δεν το σηκώνεις; Μου έλεγε άνοιξε κάμερα να δω με ποιους είσαι».

Ο 47χρονος απειλούσε την κοπέλα να μην μιλήσει λέγοντας πως κανείς δεν θα την πιστέψει για τον εφιάλτη που ζούσε. «Δεν μπορούσα να το πω διότι δεν θα με πίστευε κανείς. Φανταστείτε ο πατριός μου, να το πω έτσι, μου έλεγε “και να πεις κάτι κάπου θα σε βγάλω τρελή και δεν θα σε πιστέψει κανένας”. Προσπαθούσε να με βγάλει τρελή» συμπλήρωσε η άτυχη 17χρονη.

«Εγώ δεν γνώριζα τίποτα. Με εισαγγελική εντολή είναι στη μητέρα μου αυτή τη στιγμή η μικρή. Εγώ δεν την αφήνω βασικά να έρθει κιόλας σπίτι. Δεν το κατάλαβα καν, όλα φυσιολογικά ήταν στο σπίτι δηλαδή, καταλαβαίνετε ότι δεν είχα δει καμία ύποπτη κίνηση» πρόσθεσε η μητέρα της ανήλικης κοπέλας.

 

Πηγή: enikos.gr

πατριος
συνεχεια αναγνωσης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτός είναι ο 22χρονος επιδειξίας που παρενόχλησε την κοπέλα στη Νέα Σμύρνη | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

142 Shares

Αυτός είναι ο 22χρονος κατηγορούμενος που κυνήγησε τη νεαρή γυναίκα μέχρι την πολυκατοικία της στη Νέα Σμύρνη, με το μόριό του έξω.

Πρόκειται για έναν 22χρονο Ελληνα, ο οποίος σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του πανεπιστήμιου του Πειραιά.

Ο νεαρός κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ερευνάται η εμπλοκή του σε άλλες τέσσερις παρόμοιες υποθέσεις. Ο άνδρας ελέγχεται και επιθέσεις που σημειώθηκαν εναντίον γυναικών σε Ακρόπολη, Παλαιό Φάληρο και Αιγάλεω.

Αναγνωρίστηκε από το θύμα στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και συνελήφθη ο νεαρός που προσήχθη νωρίτερα ως ύποπτος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την σεξουαλική παρενόχληση στη Νέα Σμύρνη

«Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 6-5-2021 στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας», ανέφερε στην ανακοίνωση της η Ελληνική Αστυνομία υπογραμμίζοντας ότι «μετά από καταγγελία ημεδαπής, άτομο την προσέγγισε πρώτες πρωινές ώρες της 6-5-2021 κατά την επιστροφή στην οικία της, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια της στο πεδίο της γενετήσιας ζωής της. Κατόπιν ενδελεχής έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Σμύρνης και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκε και στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της ανωτέρω πράξης.

«Ο κατηγορούμενος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..

Υπενθυμίζεται ότι νεαρή γυναίκα πόσταρε στη σελίδα της στο Facebook τόσο βίντεο από κάμερα ασφαλείας όσο και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα τον οποίο καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση και συγκεκριμένα ότι την ακολουθούσε για 300 μέτρα και ότι είχε βγάλει το μόριό του καθώς πήγαινε προς το μέρος της. Όλα έγιναν έξω από την πολυκατοικία που μένει στη Νέα Σμύρνη, κοντά στο σταθμό του τραμ στην Αιγαίου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: iefimerida.gr

συνεχεια αναγνωσης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οδηγός λεωφορείου σε αλλοδαπό: «Εδώ μέσα κουμάντο εγώ!» | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

λεωφορειο καυγας
1.1K Shares

Επεισόδιο μεταξύ επιβατών με την εμπλοκή και του οδηγού σημειώθηκε σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι της Πέμπτης, 6 Μαΐου.

Η ένταση ξεκίνησε όταν μια επιβάτης σε λεωφορείο της γραμμής Α11 ζήτησε από αλλοδαπό επιβάτη να της παραχωρήσει ελεύθερη θέση που κρατούσε, καθώς επικαλούμενος την πανδημία κορονοϊού, ο άνδρας είχε πιάσει και τα δύο καθίσματα της διπλής θέσης.

Η επιβάτης, ωστόσο, απαίτησε να κάτσει στην κενή θέση υποστηρίζοντας πως δεν έχει λογική να μένει κενή, ιδιαίτερα όταν το υπόλοιπο λεωφορείο είναι γεμάτο.

Η ίδια, μάλιστα, ζήτησε από τον οδηγό να παρέμβει καθώς κατά τη γνώμη της δεν υπήρχε λόγος η θέση να παραμένει κενή.

«Εδώ κουμάντο κάνω εγώ»

Ο οδηγός μετά από τη σύσταση της γυναίκας, σταμάτησε το λεωφορείο και έφτασε στην πίσω μεριά της καμπίνας όπου ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός ο οποίος καταγράφηκε σε βίντεο που παρουσιάζει το Sputnik.

«Σήκω πάνω να κάτσει η κυρία, εδώ κουμάντο κάνω εγώ» ακούγεται να λέει ο οδηγός στον αλλοδαπό, αναγκάζοντάς τον να παραχωρήσει πλέον τη δική του θέση, καθώς την κενή θέση δίπλα του, είχε προλάβει να πάρει ένας άλλος επιβάτης, ο οποίος την ώρα του διαπληκτισμού, έσπρωξε τον αλλοδαπό και έκατσε στο κάθισμα που ήταν και το «μήλο της έριδος» στη διαμάχη.

Το περιστατικό έληξε αφότου ο αλλοδαπός που σηκώθηκε παρά τη θέλησή του από το κάθισμα, κατέβηκε στην επόμενη στάση.

 

Πηγή: sputniknews.gr

λεωφορειο καυγας
συνεχεια αναγνωσης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη ο επιδειξίας για τη σεξουαλική παρενόχληση στην 25χρονη Δανάη

Δημοσιεύτηκε

στις

205 Shares

Αναγνωρίστηκε από το θύμα στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και συνελήφθη ο νεαρός που προσήχθη νωρίτερα ως ύποπτος για το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης στην Νέα Σμύρνη.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, με την οποία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πως η κοπέλα την οποία ακολούθησε έως την είσοδο της πολυκατοικίας της, κατήγγειλε το γεγονός στις Αρχές, ενώ οι κινήσεις του καταγράφηκαν και από κλειστό κύκλωμα.

Η 25χρονη Δανάη είχε κοινοποιήσει και βίντεο από την κάμερα που βρίσκεται στο εσωτερικό της πολυκατοικίας που διαμένει, αναφέροντας πως ο άγνωστος άνδρας την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της και μάλιστα έχοντας σε κοινή θέα το μόριό του.

Δείτε το βίντεο:
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παρακάτω εικόνες ενδέχεται να είναι ενοχλητικές.

Νωρίτερα, η νεαρή κοπέλα είχε περιγράψει στο NEWS 24/7 τις στιγμές που βίωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης:

“Γύρισα να χαιρετήσω τη φίλη μου όταν χωριστήκαμε και είδα κάποιον να με ακολουθάει. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Με ακολουθούσε για 400 μέτρα. Τα κλειδιά τα έχω πάντα στο χέρι μου πριν φτάσω σπίτι. Αυτό έκανα και τώρα και αυτό με έσωσε. Εγώ στον δρόμο είχα καταλάβει ότι κάποιος με ακολουθεί, αλλά επειδή έχει σκοτάδι εκεί που μένω δεν είχα δει ότι έχει έξω το μόριό του. Αυτό το είδα στην κάμερα μετά”, δήλωσε η Δανάη στο NEWS 24/7 συνεχίζοντας:

“Δεν μου είπε κάτι όλο αυτό το διάστημα. Απλά τον έβλεπα να με ακολουθεί. Σε κάποια στιγμή τον έχασα και λέω ότι λογικά θα έφυγε. Βέβαια, δεν ήμουν χαλαρή, προχωρούσα γρήγορα προς την πολυκατοικία. Όταν έβαλα τα κλειδιά στην πόρτα της πολυκατοικίας δεν ήμουν σίγουρη αν είναι πίσω μου, αλλά το ένιωθα. Μπήκα μέσα, ανέβηκα από τα σκαλιά και κάποια στιγμή σταμάτησα για να ακούσω αν θα προσπαθήσει να μπει μέσα ή θα χτυπήσει κάποιο κουδούνι. Όταν μπήκα σπίτι, δεν άνοιξα τα φώτα προφανώς για να μην καταλάβει σε ποιο διαμέρισμα είμαι”.

Πηγή: news247

συνεχεια αναγνωσης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: 3.421 νέα κρούσματα και 83 θάνατοι

Δημοσιεύτηκε

στις

κορονοϊός
10 Shares

Πριν από λίγο το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 3.421 νέα κρούσματα, 83 θανάτους σε ένα 24ωρο και 754 διασωληνωμένοι.

Από αυτά, 122 εντοπίστηκαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα 56 στο Ηράκλειο, 12 στο Λασίθι, 12 στο Ρέθυμνο και 42 στα Χανιά. 

Αναλυτικά:

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.421, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 355.445 (ημερήσια μεταβολή +1.0%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 46 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.214 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 83, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 10.847 θάνατοι. Το 95.3% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 754 (63.0% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη. To 82.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.153 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 370 (ημερήσια μεταβολή +0.27%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 395 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη)

κορονοϊός
συνεχεια αναγνωσης

ΕΛΛΑΔΑ

Αδιανόητο περιστατικό: Άνοιξαν τον τάφο και μετέφεραν τον νεκρό!

Δημοσιεύτηκε

στις

τάφος
13 Shares

Μακάβρια κλοπή στην Καβάλα. Άγνωστοι έσκαψαν τάφο, άνοιξαν το φέρετρο και έκλεψαν τον νεκρό άνδρα

τάφος
συνεχεια αναγνωσης
Διαφήμιση
Διαφήμιση SYNKA

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap