Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Άνοιγμα όλων των καταστημάτων τη Δευτέρα εισηγήθηκαν οι λοιμωξιολόγοι

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το πράσινο φως για να ανοίξουν παντού τα καταστήματα με τη μέθοδο του ραντεβού (click in shop) και του click away, αλλά μόνο με click away στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές έδωσαν οι λοιμωξιολόγοι πριν από λίγο.
Στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιλαμβάνονται η Δυτική Αττική, η Ροδόπη, η Βοιωτία και όλες οι περιοχές που βρίσκονται σε καθεστώς τοπικού lockdown.
To πράσινο φως για άνοιγμα αφορά το σύνολο του λιανεμπορίου, καθώς και τα κομμωτήρια και τα καταστήματα μανικιούρ – πεντικιούρ. Η εισήγηση είναι να ανοίξουν και τα εμπορικά κέντρα αλλά με χρονικό περιορισμό.
Στις «κόκκινες» περιοχές, δηλαδή αυτές στις οποίες το επιδημιολογικό φορτίο του κορωνοϊού είναι αυξημένο, δεν θα ισχύσει καθόλου το click in shop και οι πελάτες θα εξυπηρετούνται μόνο με το click away, δηλαδή με την παραλαβή των προϊόντων από την πόρτα κι όχι εντός του καταστήματος.
Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν το απόγευμα από τον υφυπουργό Πολιτικής προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, καθώς  και αν θα υπάρχουν εξαιρέσεις για κάποια καταστήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version