Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Άνοιγμα όλων των καταστημάτων τη Δευτέρα εισηγήθηκαν οι λοιμωξιολόγοι

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις


Το πράσινο φως για να ανοίξουν παντού τα καταστήματα με τη μέθοδο του ραντεβού (click in shop) και του click away, αλλά μόνο με click away στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές έδωσαν οι λοιμωξιολόγοι πριν από λίγο.
Στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιλαμβάνονται η Δυτική Αττική, η Ροδόπη, η Βοιωτία και όλες οι περιοχές που βρίσκονται σε καθεστώς τοπικού lockdown.
To πράσινο φως για άνοιγμα αφορά το σύνολο του λιανεμπορίου, καθώς και τα κομμωτήρια και τα καταστήματα μανικιούρ – πεντικιούρ. Η εισήγηση είναι να ανοίξουν και τα εμπορικά κέντρα αλλά με χρονικό περιορισμό.
Στις «κόκκινες» περιοχές, δηλαδή αυτές στις οποίες το επιδημιολογικό φορτίο του κορωνοϊού είναι αυξημένο, δεν θα ισχύσει καθόλου το click in shop και οι πελάτες θα εξυπηρετούνται μόνο με το click away, δηλαδή με την παραλαβή των προϊόντων από την πόρτα κι όχι εντός του καταστήματος.
Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν το απόγευμα από τον υφυπουργό Πολιτικής προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, καθώς  και αν θα υπάρχουν εξαιρέσεις για κάποια καταστήματα.


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ