Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

Οι ανεμιστήρες του Ελληνικού Στρατού που… τρέλαναν τους Τούρκους | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

ανεμιστήρες
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Οι «επιθέσεις» από την τουρκική πλευρά στις πλάτες ταλαιπωρημένων ανθρώπων συνεχίζονται και οι Ένοπλες Δυνάμεις καθώς και η ελληνική αστυνομία, που βρίσκονται στον Έβρο φαίνεται να έχουν την απάντηση σε κάθε κίνηση των Τούρκων.

Η ενορχηστρωμένη ρίψη χημικών από την Τουρκία αντιμετωπίζεται με μεγάλες φορητές τουρμπίνες που βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες στα σύνορα. Σύμφωνα με το onalert, μεγάλοι ανεμιστήρες στην ουσία απομακρύνουν τα χημικά από τον αέρα την ώρα που διαλύουν και το παραπέτασμα καπνού και βελτιώνουν την ορατότητα.

Δείτε τα «όπλα» κατά των δακρυγόνων:

Το συγκεκριμένο μέτρο κρίθηκε απαραίτητο καθώς, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Τούρκοι είναι αποπνικτική.

καστανιές

Αναίσχυντη τουρκική προπαγάνδα

Τα τουρκικά ΜΜΕ συνεχίζουν τον χαβά τους, κάνοντας λόγω για «επιθετικά μέσα του ελληνικού στρατού για να καθοδηγεί τα χημικά»…

Η Yeni Safak με κείμενο που τιτλοφορεί «Απίστευτη μέθοδος από Έλληνες στρατιώτες στα σύνορα: Χρησιμοποιούν «ανεμιστήρες» για να αυξήσουν την επίδραση των χημικών», συμπληρώνει το αφήγημα Ερντογάν.

Σύμφωνα με το άρθρο οι τουρμπίνες βοηθούν τα χημικά που ρίχνει ο ελληνικός στρατός και οι δυνάμεις της αστυνομίας να φτάσουν πιο γρήγορα στους πρόσφυγες.

«Οι ανεμιστήρες που χρησιμοποιούν αποδεικνύει την υπέρμετρη βία που που ασκούν ενάντια σε αμάχους»

ανεμιστήρες
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap