Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναβολή της δίκης για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Νέα ημερομηνία 25 Νοεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση
5 Νοεμβρίου 2025 - 18:00

Εξελίξεις στη δίκη δολοφονίας Λυγγερίδη: Αναβολή και προβλήματα

Η δίκη δολοφονίας Λυγγερίδη, η οποία αφορά την εγκληματική οργάνωση των χούλιγκαν του Ρέντη και τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, διεκόπη για τις 25 Νοεμβρίου. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά την ανάδειξη σοβαρών ζητημάτων σχετικά με την καταλληλότητα της δικαστικής αίθουσας.

Από την πρώτη ημέρα της διαδικασίας, αναδείχθηκε έντονα το πρόβλημα των συνθηκών διεξαγωγής της δίκης. Ο δικηγόρος Θεόδωρος Μαντάς, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, τόνισε την ακαταλληλότητα του χώρου. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι η αίθουσα δεν πληροί τους βασικούς κανόνες ασφαλείας, ακουστικής και υγιεινής. Για τους λόγους αυτούς, ζήτησε τη μεταφορά της δίκης σε άλλο, πιο κατάλληλο χώρο.

Συνολικά 147 κατηγορούμενοι κάθονται στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Από αυτούς, οι 142 αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Πέντε πρόσωπα, που φέρονται ως ηγετικά στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατηγορούνται για πλημμελήματα. Αυτά περιλαμβάνουν την υποστήριξη εγκληματικής οργάνωσης και τη διέγερση σε πράξεις βίας. Η εξέλιξη της δίκης δολοφονίας Λυγγερίδη αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Πηγή:newsbomb.gr

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ