Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Επένδυση-μαμούθ της Aegean σε νέα αεροπλάνα της Airbus!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Σε μια παραγγελία-μαμούθ για την ενίσχυση του στόλου της προέβη η Aegean. Όχι για ένα, ούτε δύο αλλά για 42 καινούργια αεροσκάφη! Μάλιστα δεν πρόκειται για «μεταχειρισμένα» αλλά για ολοκαίνουρια αεροπλάνα της Airbus που παρήγγειλε η ελληνική εταιρεία.

Το συνολικό κόστος της επένδυσης ανέρχεται στα 5 δισ. δολάρια (!) και αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση που έχει κάνει ο ιδιωτικός τομέας αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, μετά την αξιολόγηση που ολοκληρώθηκε, προχωρά στην υπογραφή προσυμφώνου με την εταιρεία Airbus για την απόκτηση έως 42 συνολικά σκαφών νέας γενιάς της οικογένειας Α320neo.

Τα νέα αεροπλάνα προσφέρουν (α) δυνατότητες νέων υπηρεσιών προς τους επιβάτες καθώς και (β) αυξημένη εμβέλεια για επέκταση σε νέους προορισμούς και σε νέες αγορές. Επίσης κάνουν πολύ πιο ανταγωνιστική την εταιρεία μέσα από ουσιαστικά οφέλη αλλά και μειώνουν το λειτουργικό κόστος.

Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Aegean;

Αναφερόμενος στη νέα επένδυση της εταιρείας ο Αντιπρόεδρος της Aegean κ. Ευτύχιος Βασιλάκης τόνισε: «Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για την Αegean, η αρχή ενός νέου κύκλου ανάπτυξης και δημιουργίας. Με την επένδυση στα αεροσκάφη νέας τεχνολογίας A320neo, ανανεώνουμε την υπόσχεση για ποιοτικές υπηρεσίες στους επιβάτες μας, ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητά μας, πολλαπλασιάζουμε τις δυνατότητες συνεισφοράς και εξέλιξης των ανθρώπων μας, βελτιώνουμε ακόμη περισσότερο την πρώτη εντύπωση για τη χώρα μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση minoan
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση anek
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap