ΕΛΛΑΔΑ
Άγρια επίθεση σε τεχνικό γραφείο στην Πάτρα: Η δικογραφία σχηματίστηκε
Επίθεση σε τεχνικό γραφείο από πατέρα και γιο
Μια απίστευτη ιστορία βίας εκτυλίχθηκε πρόσφατα στην Πάτρα. Ο ιδιοκτήτης ενός τεχνικού γραφείου κατήγγειλε πως δέχτηκε άγρια επίθεση σε τεχνικό γραφείο από δύο άνδρες. Πρόκειται για πατέρα και γιο, όπως προέκυψε από την καταγγελία του θύματος.
Η στιγμή της επίθεσης στο γραφείο
Όλα συνέβησαν ξαφνικά. Οι δύο δράστες, σύμφωνα με την κατάθεση του ιδιοκτήτη, εισέβαλαν στο γραφείο του. Δεν άργησε να ακολουθήσει η επίθεση. Αρχικά, ο ιδιοκτήτης δέχτηκε ένα πληκτρολόγιο στο πρόσωπο. Αμέσως μετά, ακολούθησαν γροθιές και χαστούκια στο κεφάλι. Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί σωματικές βλάβες.
Φθορές και απειλές πριν την αποχώρηση
Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η επίθεση σε τεχνικό γραφείο δεν περιορίστηκε μόνο στις σωματικές βλάβες. Πριν αποχωρήσουν οι δράστες, προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές. Έσπασαν αντικείμενα που βρήκαν μπροστά τους. Παράλληλα, απειλούσαν τον ιδιοκτήτη.
Οι εξελίξεις μετά την επίθεση
Οι αρχές έχουν ήδη σχηματίσει δικογραφία. Η κατηγορία αφορά πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Πατέρας και γιος αναζητούνται. Στόχος είναι η σύλληψή τους στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Επιπλέον, οι Αρχές ερευνούν τα κίνητρα πίσω από αυτή την άγρια επίθεση σε τεχνικό γραφείο.

-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Θρήνος στη Μύρθιο: Εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι
-
XANIA3 ημέρες πριν
Ο πιο επικίνδυνος δρόμος της Ελλάδας βρίσκεται στην Κρήτη | ΒΙΝΤΕΟ
-
PLUS +3 ημέρες πριν
Όλγα Κεφαλογιάννη: Μια τρυφερή στιγμή με τα δίδυμα στην ονομαστική της γιορτή
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ3 ημέρες πριν
Ηράκλειο: Έντονη κινητοποίηση στην Πεδιάδα ενάντια σε δομές για μεταναστευτικές ροές