Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Έκλεισαν οι κάλπες – Μικρότερη συμμετοχή στον β’ γύρο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε στις 19:00 η εκλογική διαδικασία για τις επαναληπτικές αυτοδιοικητικές εκλογές και πλέον ξεκινά η διαλογή των ψήφων και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι κάλπες στήθηκαν σε έξι περιφέρειες και 84 δήμους της χώρας, όπου την προηγούμενη Κυριακή κανένας συνδυασμός δεν συγκέντρωσε πλειοψηφία με ποσοστό μεγαλύτερο του 43%.

Πρόκειται για τις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων και Πελοποννήσου.

Μεταξύ των δήμων όπου θα αναδειχθούν σήμερα οι νέες διοικήσεις περιλαμβάνονται οι τρεις μεγαλύτεροι της χώρας, δηλαδή Αθηναίων, Θεσσαλονίκης και Πατρέων.
Σε επίπεδο Κρήτης, οι δημότες Χερσονήσου, Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας κλήθηκαν στις κάλπες προκειμένου να αναδείξουν τον νέο δήμαρχο.

Τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα αναμένονται λίγο μετά από τις 20:00, αρκετά νωρίτερα δηλαδή σε σχέση με τον α’ γύρο, καθώς σήμερα οι αντίπαλοι είναι μόνο δύο ενώ δεν υπάρχει καταμέτρηση σταυρών προτίμησης.

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version