Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

H Aegean προειδοποιεί: Διαγωνισμός-απάτη με δωρεάν εισιτήρια κυκλοφορεί στο ίντερνετ

Δημοσιεύτηκε

στιςΤις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο ίντερνετ ένας διαγωνισμός παγίδα με δωρεάν εισιτήρια των αεροπορικών γραμμών της Aegean που καμία σχέση δεν έχει με την επίσημη εταιρεία. Μπορεί να πέσετε πάνω του, κυκλοφορεί με το όνομα “Aegean-fly.club”. Και για κανένα λόγο δεν πρέπει να μπείτε στη διαδικασία διότι πρόκειται για απάτη.

Η Aegean με ανακοίνωσή της αναφέρει ρητά πως δεν υφίσταται κάποιος τέτοιος διαγωνισμός από πλευράς της και συνιστά προσοχή στο κοινό, συμβουλεύοντας να ενημερώνεται μόνο μέσω των επίσημων σελίδων της στο διαδίκτυο και στα social media.

Ακολουθεί παρακάτω η επίσημη ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο διαδίκτυο ψεύτικος λογαριασμός της Εταιρείας, με παράνομη και παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων, ο οποίος επιπλέον διενεργεί και παραπλανητικό διαγωνισμό με τον τίτλο “Aegean-fly.club»”. Ο εν λόγω λογαριασμός και ο διενεργούμενος από αυτόν διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οιαδήποτε άδεια έχει με την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A. Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν υποστεί η εταιρεία μας εξαιτίας αυτών των παράνομων και παραπλανητικών ενεργειών, εφιστούμε την προσοχή σας να μην ακολουθήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να προβείτε σε οιαδήποτε ενέργεια σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας. Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο el.aegeanair.com και στα social media στο facebook τοhttps://www.facebook.com/aegeanairlines/ , στο twitter τοhttps://twitter.com/aegeanairlines και στο instagram τοhttps://www.instagram.com/aegeanairlines/»

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap