Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

Άδωνις για εστίαση: «Θέλετε τον χειμώνα να σας ξανακλείσουμε και να χρεοκοπήσετε;»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
869 Shares

Δεν τον λες και ιδιαίτερα κομψό τον τρόπο με τον οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε ακούγοντας επιχειρηματίες στην εστίαση να εκφράζουν αμφιβολίες σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση και τον διαχωρισμό των εμβολιασμένων από τους ανεμβολίαστους.

Αρχικά ο υπουργός Ανάπτυξης φάνηκε να εκνευρίζεται και όπως χαρακτηριστικά τους είπε «θέλετε τον χειμώνα να σας ξανακλείσουμε και τώρα που δεν υπάρχουν και λεφτά να χρεοκοπήσετε ή όχι; Αντί να φωνάζεις σε μας να πεις σε καλλιτέχνες να κάνουν δηλώσεις να πάμε να εμβολιαστούν οι άνθρωποι, να μην έχουμε πανδημία τον χειμώνα».

Σε πιο ήρεμο ύφος στη συνέχεια, τόνισε ότι «έχει έρθει η ώρα να ωριμάσουμε. Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Αν έρθει πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε οικονομικά ή θέλετε να σας το πω πιο απλά».

Τα κλειστά κέντρα στην Κρήτη

Στη συνέχεια θέλοντας να τονίσει τη σημασία των εμβολιασμών για το μέλλον της εστίασης αποκάλυψε μια στιχομυθία που είχε με επιχειρηματίες της εστίασης στην Κρήτη:

«’Οπως είπα στους επιχειρηματίες από την Κρήτη που έχουν μεγάλα, κλειστά κέντρα, παιδιά δεν μπορείτε να μου λέτε να ανοίξουν τα κλειστά κέντρα και η Κρήτη να είναι χαμηλότερη από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα στους εμβολιασμούς, δεν γίνονται και τα δυο στη ζωή ας λέτε ό,τι θέλετε. Και είχα εκεί δέκα ανθρώπους και είχαν σκύψει το κεφάλι και κοίταζαν το πάτωμα»

Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

 

 

Πηγή: sdna.gr

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap