Βρειτε μας στα Social Media

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Η Κωνσταντοπούλου έβαλε τον Ρούτσι για να θαμπώσει την Καρυστιανού 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
8 Νοεμβρίου 2025 - 18:45

Απόφοιτος του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ο Αναστάσιος Σαραντινάκης δραστηριοποιείται στον χώρο των μέσων ενημέρωσης από το 2019. Έχει συνεργαστεί με τα Kingsport και Alanasports, καλύπτοντας αθλητικά και τοπικά θέματα. Από τον Απρίλιο του 2025 είναι αρχισυντάκτης στο DayNight.gr, όπου συντονίζει τη δημοσιογραφική ομάδα, επιμελείται την ύλη και διαχειρίζεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Ο Υπουργός Υγείας ασκεί κριτική στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για την «ανθρωποφαγία» κατά της Μαρίας Καρυστιανού

Κριτική στην «ανθρωποφαγία» προς τη Μαρία Καρυστιανού, για την οποία είπε ότι ευθύνεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα για το βιβλίο του, άσκησε το πρωί του Σαββάτου ο Υπουργός Υγείας, κύριος Άδωνις Γεωργιάδης.

Με αφορμή τη συζήτηση για την πιθανότητα η κυρία Καρυστιανού να κάνει κόμμα, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ λέγοντας ότι «αυτή η ανθρωποφαγία που έχει δεχθεί (σ.σ. η κυρία Καρυστιανού) δεν μου αρέσει και πηγή είναι η κυρία Κωνσταντοπούλου».

Η πολιτική κρίση της Πλεύσης Ελευθερίας

Εξηγώντας το σκεπτικό του, ο Υπουργός ανέφερε ότι «στην αρχή ήταν κολλητές οι δύο τους». Ωστόσο, κάποια στιγμή αυτό σταμάτησε, με την κυρία Καρυστιανού να μην παίρνει την κυρία Κωνσταντοπούλου για δικηγόρο. Εκτίμησε ότι, αν η Καρυστιανού έκανε κόμμα, θα έβαζε την Πλεύση Ελευθερίας σε υπαρξιακή κρίση.

«Η Κωνσταντοπούλου έβαλε τον Ρούτσι για να θαμπώσει την Καρυστιανού, ήθελε να έχει plan B αν γίνει κόμμα Καρυστιανού», είπε ο Υπουργός. Συμπλήρωσε ότι ο κύριος Ρούτσι, όπως και ο κύριος Παπαγγελής που επιτέθηκαν στην κυρία Καρυστιανού, έχουν και οι δύο δικηγόρο την κυρία Κωνσταντοπούλου.

Παρά το γεγονός ότι η Μαρία Καρυστιανού τον έχει κατηγορήσει, ο κύριος Γεωργιάδης τόνισε ότι «δεν μου αρέσει να της επιτίθενται με αυτόν τον τρόπο». Ο ίδιος επισήμανε ότι «έχει περάσει 1 μήνας από την απόφαση για την εκταφή του γιου και ο Πάνο Ρούτσι δεν έχει ορίσει τον πραγματογνώμονα». Κατέληξε λέγοντας ότι η Καρυστιανού είναι θύμα μιας κακιάς συνηγόρου που έχει πολιτικές φιλοδοξίες.

Άδωνις Γεωργιάδης δήλωση για το βιβλίο Τσίπρα και τη γεωπολιτική

Ερωτηθείς αν θα αγοράσει το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, ο κύριος Γεωργιάδης απάντησε αρνητικά, λέγοντας «ε, όχι και να δώσω λεφτά στον Τσίπρα. Τον έχουμε πληρώσει 100 δισ.». Χαρακτήρισε το βιβλίο «πολιτικό φυλλάδιο» και όχι αυτοβιογραφία.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις σημαντικές συμφωνίες που έγιναν στο Ζάππειο, τονίζοντας ότι η είσοδος των ExxonMobil και Chevron στην ελληνική ΑΟΖ και η επιλογή της Ελλάδας για είσοδο του αμερικανικού LNG αποτελεί «την μεγαλύτερη γεωπολιτική αναβάθμιση στην ιστορία της χώρας». Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωση ότι η κυβέρνηση ενισχύει τις διεθνείς συμμαχίες και αξιοποιεί τον πλούτο της χώρας «χωρίς να πουλάμε τσαμπουκάδες».

Πηγή:protothema.gr

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ