Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

80χρονη πήρε τη μαγγούρα και τα «έψαλλε» σε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάμερα περαστικού στο Ντράφι με μια εξαγριωμένη 80χρονη.

Συγκεκριμένα μια 80χρονη γυναίκα, η οποία είναι χωρίς ρεύμα για 5η συνεχόμενη ημέρα, βγήκε με μια μαγγούρα και απαίτησε από το συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ να διορθώσουν τη βλάβη και να επανέλθει το ρεύμα στο σπίτι της.

Σαστισμένος ο υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ που προφανώς δεν φταίει, προσπάθησε να της εξηγήσει ό,τι δεν μπορεί να γίνει η επιδιόρθωση άμεσα, με αποτέλεσμα να εξοργίσει την ηλικιωμένη η οποία άρχισε να κουνάει την μαγγούρα της απειλητικά και να του χτυπάει το αυτοκίνητο.

«Το αυτοκίνητο σου να κοιτάω ή τη ζωή μου, τι έχει μεγαλύτερη αξία βρε;»

Αυτό του φώναζε η 80χρονη, η οποία προσπαθούσε για μέρες να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες υπηρεσίες χωρίς αποτέλεσμα. Μόλις είδε το συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ το οποίο έσπευδε σε άλλη βλάβη, βγήκε έξω και ποιος είδε το θεό και δεν τον φοβήθηκε!

Προς τιμήν του ο καϋμένος υπάλληλος που κράτησε την ψυχραιμία του, κάλεσε άμεσα συναδέλφους του να έρθουν και όπως αναφέρουν πληροφορίες, έφτιαξε τη βλάβη στο δίκτυο της ηλικιωμένης.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version