Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Πάγκαλος: Η σύνταξή μου πήγε από 1.600 στα 382€

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξέσπασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος αναφερόμενος στις συνεχείς μειώσεις της σύνταξης που λαμβάνει ως δικηγόρος. Μάλιστα προανήγγειλε ότι θα προσφύγει σε νομικούς και θα ζητήσει να εξετάσουν την περίπτωσή του.

«Η σύνταξη του δικηγόρου, όταν ξεκίνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ήταν 1.600 ευρώ. Μέσα στο πρώτο τρίμηνο της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ πήγε στα 780. Μετά στα 630 ευρώ και τον Αύγουστο του 2016 μειώθηκε στα 485 ευρώ. Τον Σεπτέμβριο μειώθηκε στα 460 και σήμερα το πρωί πήγα και πήρα τη σύνταξή μου και ήταν 382 ευρώ. Δηλαδή το ¼» ανέφερε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στο Βήμα Fm.

«Πρόκειται για μία βαρβαρότητα άνευ προηγουμένου και για μερικούς που μιλάνε για Μαδούρο, ο Μαδούρο είναι ήδη εδώ» τόνισε ο πρώην υπουργός και συνέχισε:

«Θα προσφύγω εκεί που μπορώ να προσφύγω, δηλαδή σε νομικούς, οι οποίοι θα ζητήσω να εξετάσουν την περίπτωσή μου και να δουν στα ελληνικά και ξένα δικαστήρια – το δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, ας πούμε – αν αυτό είναι φυσιολογικό. Εμένα η νομική μου κατάρτιση μου δίνει την πεποίθηση ότι αυτό δεν γίνεται σε μία χώρα πολιτισμένη, γίνεται μόνο σε χώρες που επικρατεί βαρβαρότητα, δηλαδή φασισμός ή κομμουνισμός».

 

Πηγή: thetoc

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ