Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Λιμενικός επέστρεψε το Πορτοφόλι που βρήκε σε Μετανάστες

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας, στο λιμάνι του Πειραιά ένα πορτοφόλι γεμάτο λεφτά έπεσε από τις τσέπες Αφγανών μεταναστών. Για καλή τους τύχη ο άνθρωπος που το βρήκε ήταν ο λιμενικός Γιώργος Σφακιανάκης. Και λέμε για καλή τους τύχη, διότι δεν θα ήταν πολλοί οι άνθρωποι που θα το επέστρεφαν. Ιδιαίτερα αφού ήταν φορτωμένο με λεφτά.

Τι λέει ο λιμενικός για το συμβάν;

«Δεν μιλούσαν καλά ελληνικά και τραβάγανε τις βαλίτσες τους. Μόλις είδα ότι τους έπεσε το πορτοφόλι , έτρεξα και το πήρα καθώς σκέφτηκα μην το αρπάξει κανείς γιατί είναι δύσκολες οι εποχές που ζούμε. Ήταν στα 20 μέτρα και έτσι τους φώναξα τους τα έδωσα. Ήταν αμαρτία να χάσουν τα παιδιά το πορτοφόλι…» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τιμιότατος λιμενικός.

Την πράξη του 40χρονου λιμενικού, ο οποίος να σημειωθεί ότι είναι πατέρας τριών παιδιών, οι προϊστάμενοί του την έμαθαν από τους συναδέλφους του.

Όπως σημείωσε ο ίδιος «τα παιδιά χαμογέλασαν όταν τους έδωσα το πορτοφόλι. Δεν θεώρησα ότι έκανα κάτι σπουδαίο. Ο καθένας να το κάνει “δικό του”, πόσο σοβαρό είναι να χάνεις το πορτοφόλι σου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ