Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Η φοβερή 103χρονη γιαγιά που κάνει το γύρο του διαδικτύου | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Η γιαγιά Ευρυδίκη είναι 103 ετών και έχει καταφέρει να ρίξει το Διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

Μια Ελληνίδα γιαγιά η οποία διανύει το 103ο έτος της ηλικίας της δίνει μαθήματα δύναμης και αισιοδοξίας από το Γηροκομείο του Πειραιά όπου ζει.

Το βίντεο όπου η γιαγιά Ευρυδίκη παίζει πιάνο διασκεδάζοντας και τραγουδώντας μαζί με τους υπόλοιπους διαμένοντες στο γηροκομείο έχει γίνει viral. Και δεν είναι τυχαίο.

Η χρήστρια του Facebook Kaloskami Zanneta (καθηγήτρια μουσικής) ανέβασε το βίντεο στο λογαριασμό της στο facebook, το οποίο έχει περισσότερες από 126.000 προβολές, 1.100 κοινοποιήσεις και πάνω από 4.000 likes.

«Η κυρία Ευρυδίκη ετών 103,δασκάλα πιάνου!!! Την γνώρισα εχθές στο γηροκομείο Πειραιά,όπου κάναμε την εκδήλωση με την χορωδία. Σημασία όμως δεν έχει αυτό…σημασία έχει ότι, αυτή η γυναίκα μου άλλαξε κάθε τρόπο σκέψης !!!’

‘Παιδί μου ,σ αυτό τον κόσμο πάντα είμαστε μόνοι μας και ότι κάνουμε,το κάνουμε για εμάς! Γι αυτό την ψυχή και τα όνειρα σου,μην τα διαπραγματευεσαι με κανέναν. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑ ΠΟΤΕ!!!!” Ευχαριστώ γιαγιά Ευρυδίκη. Η αλήθεια είναι ότι από εχθές,κοιμάμαι με τα δικά σου λόγια!!!!”

 

https://www.youtube.com/watch?v=FH8Cls3Ec8g

 

 

Πηγή: newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ