Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Η αγορά πάνω-κάτω

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πάνω

1) Κλείσιμο εκλογολογίας από το κυβερνητικό στρατόπεδο ενισχύει τις σταθεροποιητικές τάσεις στην αγορά καθώς και μια πιο μεσοπρόθεσμη προοπτική επένδυσης.

2) Τα Ευρωπαϊκά stress test έδειξαν περισσότερο την ανησυχία της ΕΚΤ να μη βγει κάτι ανάποδο για τις τράπεζες παρά για τους ίδιους τους ισολογισμούς των τραπεζών. Οι επενδυτές το λαμβάνουν ως σημάδι ετοιμότητας και προετοιμασίας για αντιμετώπιση ενδεχόμενων κινδύνων.

3) Εμφάνιση θετικών εκθέσεων από αναλυτές (εγχώριους και ξένους) για μεγάλες ελληνικές εταιρίες που εμφανίζουνε ενισχυμένους ισολογισμούς από έσοδα και μειωμένο δανεισμό.

4) Η καλή τουριστική σεζόν δείχνει να έχει και συνέχεια .

5) Το άνοιγμα της ψαλίδας στις δημοσκοπήσεις από τη μεριά της Χίλαρυ Κλίντον σταθεροποιεί τη Νέα Υόρκη και δίνει το τέμπο για συνέχιση της ανοδικής πορείας των αγορών παγκοσμίως.

Κάτω

1) Μπορεί τα stress test να ανακοινώθηκαν χωρίς εκπλήξεις αλλά η ανησυχία στο σύστημα παραμένει και εξακολουθεί να φοβίζει.

2) Βουτιά στα έσοδα του προϋπολογισμού από φόρους και λοιπά έσοδα.

3) Μειωμένες προσδοκίες για επιστροφή καταθέσεων στις τράπεζες από τα «στρώματα».

4) Τα λουκέτα στην αγορά έχουν φύγει από την επικαιρότητα μόνο εξ αιτίας της καλοκαιρινής ραστώνης.Απο Σεπτέμβριο αναμένουμε επιδείνωση της κατάστασης μιας και το φορολογικά βάρη που έρχονται θα συμπιέσουν ακόμα περισσότερο την κατανάλωση.

5) Ανησυχία για επιδείνωση του προσφυγικού ζητήματος.

Παραθέτουμε πάντα μερικές από τις θετικές και μερικές από τις αρνητικές σκέψεις που μπορεί να κάνει ένας επενδυτής πριν αποφασίσει για το πώς θα κινηθεί.

Να είστε πάντα προσεχτικοί με τις αγορές γιατί δύσκολα συγχωρούν τα λάθη.

Ο Trader

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ