Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Διαμερίσματα φτηνότερα από… μηχανάκι πωλούνται στο κέντρο της Αθήνας!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κατρακύλα που έχει πάρει η αγορά ακινήτων δεν φαίνεται να έχει τέλος και πλέον οι ιδιοκτήτες γραφείων και σπιτιών σε περιοχές της Αθήνας που έχουν «γκετοποιηθεί» βρίσκονται σε απόγνωση και είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τις περιουσίες τους όσο-όσο. Ενδεικτικό είναι πως υπάρχουν ακόμα και περιπτώσεις, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, με διαμερίσματα που πωλούνται ούτε για 3.000 ευρώ.

Για νεκροταφείο ακινήτων μιλούν οι κτηματομεσίτες του κέντρου, εν έτει 2017 και με την κρίση να θεωρείται… ότι έχει ξεπεραστεί!

Φυσικά, όλες αυτές οι ευκαιρίες φτάνουν στα αυτιά των ξένων, οι οποίοι επενδύουν πλέον σε ακίνητα στη χώρα μας και ειδικά σε ένα μέρος με τουριστική δύναμη όπως η Αθήνα, με αποτέλεσμα οι μοναδικοί χαμένοι και πάλι σε κάθε περίπτωση, να είναι οι άνθρωποι που δίνουν για… ένα κομμάτι ψωμί τον αγώνα χρόνων.

Οι περιοχές κάτω από την Ομόνοια και μέχρι την Κυψέλη και τα Πατήσια είναι οι «πρωταθλήτριες» των εξευτελιστικών τιμών στα ακίνητα. Ωστόσο, η κατάσταση αυτή επεκτείνεται πλέον και στο Παγκράτι, στους Αμπελόκηπους, στου Γκύζη, στον Βύρωνα.

Αποτέλεσμα εικόνας για αθηνα πολυκατοικιες πωλειται

Πηγή:travelstyle

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ