Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε τα πολυτελή καταλύματα της Ελλάδας που άνοιξαν το 2016! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ελλάδα προσφέρει μοναδικά πολυτελή καταλύματα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της. Δείτε τα καλύτερα που άνοιξαν τις πύλες του μέσα στο 2016 και εντυπωσιαστείτε!

1. Thassos Grand Resort
Μετά από 8 χρόνια γραφιοκρατικών διαδικασιών και καθυστερήσεων το Thassos Grand Resort άνοιξε επιτέλους τις πόρτες του στο κοινό. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σύγχρονο ξενοδοχείο του νησιού καθώς διαθέτει 173 δωμάτια, τέσσερις εξωτερικές πισίνες, spa, δύο εστιατόρια και δύο μπαρ. Για το ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται στον κόλπο του Οσίου Ιωάννη Λουκά, δαπανήθηκαν 15 εκατ. ευρώ από το Βούλγαρο επιχειρηματία Λουκάν Λουκάνοφ ,ο οποίος δραστηριοποιείται κυρίως στην βιομηχανία των καλλυντικών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην Θάσο λειτουργεί και το Sentido Thassos Imperial στην παραλία Παχύ. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο εκμεταλλεύεται ο διεθνής τουριστικός όμιλος Thomas Cook.

t4

t5

t2

 

2. Miraggio Thermal Spar Resort
Άνοιξε τις πόρτες του στο τέλος Μαϊου στην περιοχή Κάνιστρο στην κατάληξη της χερσονήσου της Κασσάνδρας. Το Resort, καταλαμβάνει έκταση 330 στρεμμάτων, είναι χτισμένο αμφιθεατρικά με θέα μοναδική προς τον κόλπο του Τορωναίου και την Σιθωνία. Διαθέτει 300 δωμάτια τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά 900 άτομα. Τα περισσότερα δωμάτια είναι σουίτες, με 48 από αυτά να διαθέτουν ιδιωτική πισίνα. Το μέγεθος των δωματίων ποικίλει με τα μικρότερα να ξεκινούν από 36 τ.μ.  και να φτάσνουνέως 90 τ.μ.

h1

h3

h5

h6

h7

h8

h9

h10

3. Hydrama Grand Hotel
Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο που άνοιξε τις πύλες του στη Δράμα έχει ιδοαίτερη αξία για την πόλη, καθώς οι ιστορικές καπναποθήκες Σπήρερ στο κέντρο της μετατράπηκαν σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο με 9 σουίτες και 64 δωμάτια. Πρόκειται για μια επένδυση που πραγματοποίησε ο Χανιώτης επιχειρηματίας Μανώλης Λεδάκης ο οποίος πήρε την απόφαση αυτή το 2004. Το τετραόροφο κτήριο δημιουργήθηκε το 1924 από τον Αυστριακό αρχιτέκτονα Konrad von Vilas.

d1

d2

d3

d4

d5

4. Anemos Luxury Grand Resort
Σας υποδέχεται στην Γεωργιούπολη στα Χανιάαπό τις 10 Μαΐου. Το Resort 5 αστέρων διαθέτει μεζονέτες, σουίτες και συνολικά 240 δωμάτια με θέα στο Κρητικό Πέλαγος και τα Λευκά Όρη. Διαθέτει επίσης 3 εστιατόρια, 4 μπαρ, κέντρο spa, 4 μεγάλες πισίνες (εκ των οποίων η μία θερμαινόμενη) 60 ιδιωτικές.

x1

x2

x3

x4

x5

x6

x7

5. Santo Maris Oia Luxury Suites and Spa
To πολυτελές συγκρότημα 5 αστέρων αποτελείται από 44 σουίτες και τέσσερις βίλες αποτελεί την πρώτη κίνηση του ομίλου Μεταξά εκτός Κρήτης. Πρόκειται για μία επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ  και βρίσκεται μόλις 350 μ. από το κέντρο της Οίας. Η μονάδα διαθέτει κέντρο σπα και 4 εξωτερικές πισίνες ενώ σε κάθε σουίτα βρίσκεται ιδιωτικό εξωτερικό τζακούζι.

k1

k2

k3

k4

k5

k6

6. Casa Cook Rhodes
To έκτο κατά σειρά brand του διεθνούς τουριστικού ομίλου Thomas Cook, το Casa Cook ‘απλωσε «τα δίχτια του» και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Κολύμπρια της Ρόδου. Δεν πρόκειται ακριβώς για νέο ξενοδοχείο καθώς ουσιαστικά μιλάμε για ανακαίνιση του πρώην Sunprime Resort White Pearl 90 δωματίων.

r3

r4

r5

r6

r2

7. Domes Noruz
Σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου, θα ανοίξει τις πόρτες του – μόνο σε ενήλικες, δεν θα δέχεται παιδιά –  το Domes Noruz στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά. Θα διαθέτει υπερσύγχρονο κέντρο Spa και 2 πισίνες ενώ όλοι οι τύποι των 82 καταλυμάτων διαθέτουν μεγάλα υπαίθρια σαλόνια και εξωτερικές μπανιέρες και υδρομασάζ ή μικρές πισίνες.

a7

a1

a2

a3

a4

a5

a6

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ