Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργο Μαυρίδη, μήπως πουλάς τσάμπα εναλλακτική κουλτούρα;

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όχι άλλον διδακτισμό, χορτάσαμε!

Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι  tattoo artist (τατουαζάς δηλαδή) από τη Θεσσαλονίκη που κατάφερε να κάνει ένα πολύ καλό όνομα στην πιάτσα με τη δουλειά του. Ο ίδιος δηλώνει πως είχε δύσκολη εφηβική ηλικία και πως κατάφερε να ζει από την τέχνη του, αφού πρώτα έκανε ένα κάρο άσχετες δουλειές.

Είναι αυτοδημιούργητος με άλλα λόγια και δεν έχω κανένα λόγο να τον αμφισβητήσω. Στην Ελλάδα τον μάθαμε όλοι ως παρουσιαστή του «ταξιδιωτικόυ» World Party –λογικό αφού το «γυαλί» σε κάνει γνωστό σε χρόνο dt. Σίγουρα δεν είναι κανένα αθώο παιδάκι, άβγαλτο που δεν καταλαβαίνει πως παίζεται το «παιχνίδι». Περπατημένος είναι.

Χθες, λοιπόν, ο Μαυρίδης κατάφερε να κάνει μια μεγαλειώδη viral-ια στα social media.

 

mavridis quote

 

Είπε ο αθεόφοβος να πουλήσει χίπικο “peace, love and understanding” την Τσικνοπέμπτη. Σίγουρο click-bait δηλαδή! Αν το έκανε ως προσωπικό διαφημιστικό τρικ, τότε του βάζουμε άριστα-δέκα. Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως μου φαίνεται απίθανο, μιας και δεν είναι άσχετος από αυτά, να μην ήξερε ότι θα γίνει «γλέντι» κάτω από το σχόλιο. Τι περίμενες φίλε Γιώργο; Ότι δεν θα φαγωθούν από κάτω οι παραδοσιακοί Έλληνες κρεατοφάγοι με τους new age vegetarians; Την Τσικνοπέμπτη;

Δηλαδή τι; Νόμιζες ότι δεν; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ! Τα κοινωνικά δίκτυα το ξέρουμε όλοι διψάνε για αίμα.

Όταν ρίχνεις σάρκα στα «θηρία», δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μετά γκρινιάζεις ότι τσίμπησαν το δόλωμα. Διότι το σχόλιο κατέβηκε αφού πρώτα είχε γίνει ο χαμούλης. Αφού πρώτα είχε σκυλοφαγωθεί κόσμος. Εάν, φίλε Γιώργο, πίστευες βαθιά την «ακτιβιστική σου δήλωση» ενάντια στο «αιματηρό και κατάπτυστο» έθιμο του τσικνίσματος, ας το άφηνες εκεί. Ας πάλευες με τους «αγανακτισμένους». Ας το άφηνες πάνω και ας μην το κατέβαζες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Ratpack

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ